Wil jij leren werken met je spirituele intelligentie en daarbij je binnenwereld opschonen?

Werken met de Altazar Rossiter Methode?

Om je volledige potentieel als mens te kunnen inzetten is het essentieel om al je zichtbare en onzichtbare wonden op te schonen. Dit is een proces dat leidt tot spiritueel meesterschap over jezelf. Door samen te werken met je eigen Spirituele Intelligentie (I AM Intelligence) ontwikkel jij deze vorm van meesterschap. En zoveel meer! Het is de sleutel. Problemen kunnen nu eenmaal niet opgelost worden op hetzelfde bewustzijnsniveau. En door het leren samenwerken met mijn eigen Spirituele Intelligentie heb ik als facilitator ook leren samenwerken met de Spirituele Intelligentie van mijn cliënten. Dit heb ik ook mogen belichamen door mijn diploma in Transformatief Coachen van de Bridgeman Academy en door het wonen en werken op Terra Nova.

Hoe werkt de Methode dan?

We nodigen de spirituele intelligentie uit om samen met ons te werken. Dat doen we door middel van een transformatie protocol. We nodigen deze intelligentie uit om te werken door al onze lagen van bestaan. Fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Daarbij laten we deze spirituele intelligentie alles opschonen wat tussen jou en het oplossen van je hulpvraag staat. De methode is uitermate geschikt om dichter bij jezelf te komen. Om blokkades te verwerken en gedrag te veranderen. Om verslavingen te overkomen en beperkende overtuigingsmechanismen los te laten.

De methode is gericht op de fundering en het feit dat wij allemaal deel zijn van de bron. Deel van Spirit. Deel van de Universele Intelligentie of deel van God. Dat is de basis die wij allemaal in ons dragen.

Wil jij leren werken met je spirituele intelligentie en je binnenwereld opschonen

In het algemeen spelen de volgende processen zich af:

– Je verbindt je met je spirituele intelligentie

– Je uit jezelf spontaan en authentiek. Hierbij kan het zijn dat mensen spontaan verdriet uiten, behoefte krijgen om te lachen, te dansen of op een andere uitingsvormen tonen die het ‘clearing proces’ ondersteunen.

– Je komt in contact met je gevoeligheid en persoonlijke grenzen

– Je ontdoet je van de beperkende invloed van relaties en emotionele banden

– Je bevrijdt jezelf van saboterende gedragspatronen

 

Je leer vanuit het moment te leven in liefde en rust, door je spirituele intelligentie te ontwikkelingen.

‘Spirituele Intelligentie is een functie van het mysterie van het universum en vormt de basis voor het bestaan van alle dingen.’