Welkom bij de Hemel op Aarde Community

Welkom bij de online community "Hemel op Aarde". Een (online) plek waarin we samenkomen en waar ook met regelmaat live bijeenkomsten worden georganiseerd. Hemel op Aarde is een platform waar je op een moeiteloze manier kan werken aan verschillende thema's die bijdragen aan de transformatie van jou-zelf. Thema's waar jij als member telkens wordt uitgenodigd om een diepe duik in jezelf te maken.


Elke maand vind je er nieuwe oefeningen, video's, opnames, meditaties, activaties en transformatie oefeningen. Met de intentie om samen de Hemel op Aarde te creëren.

(vergeet niet de Huddle App te downloaden, zodat je gemakkelijk, altijd en overal bij je meditaties etc. kan)

Wat is de Hemel op Aarde?

Ik wil je vooral uitnodigen om te gaan ondervinden wat het voor jou betekent. Maar ik kan je wel alvast vertellen wat het voor mij betekent. Voor mij is het een plek van binnen, een staat van zijn. Een plek waarin we in verbinding zijn met de Bron. Waar het leven door ons heen stroomt. Waar we ons gelukkig, blij en liefdevol voelen. Waar we het licht en het donker in onszelf omarmen, omdat we beiden zijn. Waar we enthousiast worden van groei en ontwikkeling, omdat dit onze natuur is. Waar het volgen van de flow zorgt voor moeiteloosheid

Daarin geloof ik dat het innerlijke werk in de top drie staat van wat we hier op aarde hebben te doen. Waarom? Wij zijn de creators van ons eigen leven. Wij creëren onze eigen werkelijkheid. Daarin is de buitenwereld een weerspiegeling van onze binnenwereld. Kijk naar de buitenwereld en je ziet direct hoe je binnenwereld zich manifesteert.

Verander je binnenwereld en je verandert je buitenwereld. Zo binnen, zo buiten. Dat maakt dat we maar één ding te doen hebben. En dat is ons eigen innerlijke werk. 

Een groot voordeel hier is dat je het niet alleen voor jezelf doet. Maak je eigen leven mooier en je maakt het voor de wereld (het collectief) ook mooier.

En dat is waarom ik geloof dat wij samen de Hemel op Aarde community kunnen en mogen creëren.

Laat mij je verder meenemen in de community.

Waarom een Hemel op Aarde community?

Tijdens de zomer van 2023 voelde ik dat het tijd was voor een nieuwe beweging. Deze beweging werd mij heel duidelijk ingefluisterd. Daarin was de boodschap heel duidelijk. Focus jezelf op het creëren van de Hemel op Aarde. Ga daar met je volledige aandacht naartoe. 

Breng mensen samen. Stel je dienstbaar op en kijk hoe je meer van jezelf kan geven, zonder dat je jezelf weggeeft. 

Vanuit die influistering is het idee ontstaan om een community onder de naam “Hemel op Aarde” in de wereld te zetten. Een (online) plek waar mensen kunnen samenkomen. Waar mensen aan zichzelf kunnen werken en tegelijkertijd kunnen bijdragen aan een mooiere wereld. Een plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten vanuit gelijkwaardigheid. 

Ik geloof, samen met het team waarin we werken, dat deze community gaat bijdragen aan diepere verbindingen. Dat het jou precies gaat brengen wat jij in het hier en nu nodig hebt, omdat alles wat er in de community staat en gecreëerd wordt, bijdraagt aan jouw ontwikkeling en die van de wereld.

Hoe ziet de online community eruit?

De online community bestaat uit twee soorten memberships. Het aardewandelaar membership en het hemelreiziger membership. Het aardewandelaar is een gratis omgeving en het hemelreiziger is een betaalde omgeving. De intentie hierachter is om voor iedereen het creëren van een eigen Hemel op Aarde mogelijk te maken.

Zo zijn er bijeenkomsten, meditaties en transformatieve oefeningen voor alle members, aardewandelaars en hemelreizigers, beschikbaar. En er zullen ook bijeenkomsten, meditaties en oefeningen voor alleen de hemelreizigers zijn. 

Het grootste verschil zit hem in dat de hemelreiziger elke maand een nieuw thema krijgt waar hij/zij mee kan werken. Het thema van de maand is onderverdeeld in vijf gedeelten, namelijk: introductie, bewustwording, transformatie, manifestatie en reflectie & integratie. 

Aan de hand van oefeningen, die elke maand nieuw en door mijzelf gecreëerd worden, ga je aan het werk met het thema van de maand. Je ontvangt elke maand nieuwe oefeningen, meditaties, activaties, video’s, journal oefeningen en andere transformatieve methoden waarmee je zelf thuis aan de slag kan gaan.

In principe doe je dit dus zelf, maar je wordt ook met regelmaat uitgenodigd om te delen met de community en verbinding met elkaar te maken. (Dit is natuurlijk niet verplicht, alles in de community is optioneel).

Dit delen en verbinding met elkaar maken kan in de community lounge. Zo is er een community lounge voor alle leden (aardewandelaars en hemelreizigers). En zo is er een community lounge voor alleen de hemelreizigers, waar gedeeld en met elkaar gewerkt kan worden met betrekking tot de thema’s

Ben jij klaar om jouw Hemel op Aarde te creëren?

Meld je dan hier gratis aan als "aardewandelaar".
(vergeet niet de Huddle App te downloaden, zodat je gemakkelijk, altijd en overal bij je meditaties etc. kan)

Welke thema's vind je dit jaar terug in de community omgeving

Dit zijn de thema’s die in 2024 online komen te staan:

 • Februari 2024 “Creëer je eigen Hemel op Aarde”
 • Maart 2024 “Omarm het licht en het donker in jezelf”
 • April 2024 “Wedergeboorte, je gaat groeien en bloeien”
 • Mei 2024 “Zelfliefde, zet jezelf neer als middelpunt van het universum”
 • Juni 2024 “Duik in de oneindige stroming van overvloed”
 • Juli 2024 “Leer moeiteloos te genieten en laat het vuur ontwaken”
 • Augustus 2024 “Ga jezelf meer waarderen en pluk de vruchten van het leven”
 • September 2024 “Vanuit dankbaarheid expansie creëren”
 • Oktober 2024 “Ontdek de kracht van loslaten”
 • November 2024 “Creëer meer rust in je leven, tijd voor bezinning”
 • December 2024 “Vind warmte en licht in de donkerte”

Over het Aardewandelaar membership

De aardewandelaar is een gratis membership. Aardewandelaars krijgen altijd toegang tot het webinar, twee video’s uit de maandelijkse thema’s, de community loungen, live bijeenkomsten, drie lessen uit de training Moeiteloos Transformeren en toegang tot een aantal meditaties.

Als aardewandelaar krijg je ook altijd toegang tot het introductie gedeelte en bewustwording gedeelte uit het thema “Creëer je eigen Hemel op Aarde”.

Wanneer je niet kiest voor het hemelreiziger membership dan kan je in ieder geval altijd kiezen voor het aardewandelaar membership. Waardoor je mee kan doen en mee kan groeien in de community.

Over het Hemelreiziger membership

Het hemelreiziger membership is een betaald membership dat je maandelijks vrijblijvend kan opzeggen. Je investeert hierin 14,95 per maand. Wanneer je ervoor kiest om per kwartaal te betalen dan ontvang je 11% korting. Kies je echter om per jaar te betalen, dan krijg je twee maanden gratis lidmaatschap. 

De eerste twee weken van het hemelreiziger membership zijn altijd gratis, zodat je kan ervaren hoe dit voor jou is. Is het hemelreiziger membership niks voor jou? Dan kan je het membership binnen twee weken weer annuleren. Na de twee weken wordt het bedrag automatisch geïncasseerd. Vanaf dat moment is het lidmaatschap maandelijks opzegbaar.*

Verder krijg je als hemelreiziger elke maand toegang tot de allernieuwste video’s, meditaties, activaties, schrijf- en transformatie oefeningen. Waardoor verandering gegarandeerd is. Je krijgt toegang tot de community lounge voor alleen hemelreizigers en er zullen bijeenkomsten georganiseerd worden voor alleen hemelreizigers. Daarbij krijg je als hemelreiziger ook altijd 10% korting op events**.

*Wanneer je per kwartaal of per jaar betaald dan zal het lidmaatschap per kwartaal of per jaar opzegbaar zijn.

**Events die alleen door Brian van Leeuwen worden georganiseerd. Samenwerkingen met anderen vallen hier niet onder, mits de samenwerkende partij hier ook akkoord mee is.

Over het Aardewandelaar en Hemelreiziger membership

Geef jij de voorkeur aan een Hemelreiziger membership?

Meld je dan nu aan en krijg de eerste twee weken gratis.
(vergeet niet de Huddle App te downloaden, zodat je gemakkelijk, altijd en overal bij je meditaties etc. kan)

Zijn er ook fysieke live community momenten?

Ja! Er zullen in 2024 live bijeenkomsten georganiseerd worden. Denk hierbij aan wandelingen en andere community bijeenkomsten. Daarbij wordt het ook mogelijk gemaakt om met andere community-leden te verbinden en af te spreken.

Ben jij klaar om de Hemel op Aarde in jezelf te gaan creëren?

Voel je na dit alles een ja om deel te nemen aan de Hemel op Aarde community? Meld je dan hieronder aan voor het aardewandelaar of hemelreiziger membership.

Aardewandelaar membership

Een gratis membership voor iedereen

Hemelreiziger membership

Een membership van 14,95 per maand