Het had zomaar anders kunnen aflopen

Alles veranderden toen ik mijzelf onder invloed van GHB bijna de vangrail in reed. Ik zocht hulp bij diverse instanties, dat deed ik voor het bijna-ongeluk al. Ook was ik veel bezig met persoonlijke ontwikkeling, maar het lukte mij maar niet om bij de kern te komen. Alle hulp van psychologen en de psychiatrie was heel goed bedoeld, maar het haalde mijn pijn niet weg. Het deed er hooguit een pleister op.

Ik gleed steeds verder weg de donkere diepte in. Vooral na het GHB-incident. Vanaf dat moment was er alleen nog maar angst. Af en toe had ik een heldere periode en dook ik weer volledig de kant van Persoonlijke Ontwikkeling in, maar dat ging altijd weer vrij snel naar dagen achter elkaar drugs gebruiken. Kortom: ik zat vast en ik wist mij geen uitweg te vinden.

Het had zomaar anders kunnen aflopen cover

Totdat ik eind 2019 een boodschap van Michael Pilarczyk online oppikte. Ik hoorde over Terra Nova Center in Zuid-Frankrijk, een plek waar je jezelf kan transformeren. Ik wist niet waarom ik daar naartoe werd aangetrokken, maar iets in me zei dat ik moest gaan. Ik zat toen op mijn diepst.

Bij Terra Nova voelde ik mij meteen veilig. Na een transformatie retraite begin 2020, kreeg ik in de zomer van 2020 de kans om op Terra Nova te gaan wonen en werken. Hier lukte het mij om bij de kern te komen. Ik kreeg onder andere inzichten in waarom ik mij altijd zo afgewezen en alleen heb gevoeld. Uiteindelijk blijf ik voor 15 maanden op Terra Nova wonen en werk ik als begeleider van een aantal retraites en Personal Assistant van Robert Bridgeman.

Inmiddels woon ik weer in Nederland. Daar heb ik mijn eigen coaching praktijk. Ik voelde dat het tijd werd om eindelijk echt op mijn eigen benen te gaan staan. Ik begeleid 1-op-1 sessies, retraites, (online) workshops, breathwork en andere ceremonies. Ik laat mij leiden door het Universum en de magie daarin sprankelen.

En nu… Nu is het tijd voor mijn eerste eigen boek “Het had zomaar anders kunnen aflopen”.

Biografie Brian van Leeuwen

Als kind zit ik vast in patronen van afwijzing, manipulatie en ruziemaken. Ik voelde mij nooit thuis op aarde en het was echt moeilijk voor mij om te verbinden met andere mensen. Ik merkte al snel op dat mijn grenzen verdwenen wanneer ik drank of drugs gebruikte. Dan was ik ineens de sociale, enthousiaste en gekke Brian. Dit zorgde ervoor dat ik blind werd voor de pijnlijke waarheid in mij. En dat wilde ik het liefst alleen maar verdoven, want pijn voelen? Mooi niet. Ik moet goed zijn, altijd vrolijk en het liefst ook continu presteren. Dat wordt er verwacht van mij.

Met als gevolg zo een tien jaar lang een leven vol drank, drugs, ruzies en manipulatie. Totdat ik in 2019 een wake-up call kreeg. Ik had zelf niet eens door dat ik mijzelf helemaal kapotmaakte. Nouja… Ik wist het wel ergens, maar het willen zien, mooi niet. En het willen aankijken? Dat al zeker niet. Ik had geen idee hoe. Mijn manier was verdoven.

Het had zomaar anders kunnen aflopen - Boek Brian van Leeuwen

Omschrijving van het boek "Het had zomaar anders kunnen aflopen"

Het had zomaar anders kunnen aflopen is het verhaal van een jongen die zichzelf compleet kwijtraakte in feesten, drank, drugs, relaties, werk, vrienden en vriendinnen. Ik leefde een leven waarin ik vanbinnen doodongelukkig was, maar naar de buitenkant liet ik dat allesbehalve zien. Ik leefde een dubbelleven. Gelukkig was ik een meester in mij goed voordoen naar de buitenwereld. Ik denk dat de gemiddelde mens gewoon zou denken dat ik hartstikke blij en gelukkig was. Dat masker was ideaal. Dat masker was toen ook nodig. Anders had ik nooit gestaan waar ik nu sta. In mijn hele systeem voel ik dat ik dit mocht meemaken. 

Dit is mijn ervaring. Dit is mijn reis. En nu is het tijd voor de andere kant van het medaille. Van angst naar liefde. Dat is de reis die ik heb gemaakt. Naar alle antwoorden in mezelf vinden in plaats van het altijd maar zoeken in de buitenwereld. Naar binnen gericht. Mezelf compleet durven aankijken en gaan staan voor wie ik echt ben. Los van wat anderen daarvan vinden. Het is een reis van het ontdekken wat zelfliefde is, wat integriteit is, van wat een magie er eigenlijk bestaat in het leven. 

Met dit verhaal is het tijd om het masker compleet af te doen. En dat is spannend, want dat betekent dat ik mijzelf compleet bloot ga geven. Ook voor familie, vrienden en anderen die dichtbij staan. 

boek cover het had zomaar anders kunnen aflopen

Dat betekent kwetsbaar opstellen en durven zijn. Met vertrouwen dat dit bijdraagt aan mijn eigen helingsproces en dat ik jou en vele anderen er mee mag inspireren. Een bron van inspiratie dat het ook anders kan. En hoe erg je ook in de shit zit, dat er altijd een uitweg is. Ik zal jullie meenemen in mijn verhaal van ultieme transformatie. Dat betekent dat ik je ook meeneem in de meest donkere delen van mijn leven.

Dit is een verhaal dat de eerste achtentwintig jaar van mijn leven samenvat. Een verhaal dat heeft geleid naar een leven vol liefde en vertrouwen. Een nieuw leven vol humor, verbinding en waar ik er helemaal klaar voor ben. Klaar om te leven. Klaar om te spelen. Klaar om mijn pad te bewandelen. Klaar om mijn zielenmissie in zijn totaliteit te belichamen. Klaar om alles aan te gaan wat er op mijn pad komt. Leuk of minder leuk. Ik geloof nu dat alles gebeurt met een reden. Zo ook de lessen die ikzelf nog mag leren. In het tweede deel: de transformatiereis van Het had zo maar anders kunnen aflopen geef ik je de 21 geheimen voor een transformerend, vrij en authentiek leven, zodat ook jij je mooiste authentieke ik kan creëren.

Ik wens je een prachtige reis toe en een magisch transformatieproces wanneer je bij deel twee van het had zomaar anders kunnen aflopen aankomt. Deel twee kan je via een QR-code scannen. Dat geeft je direct toegang tot het E-book.