HOA Mystery School 3-6-10 Traject

In dit traject ga jij je volledig afstemmen op jouw potentie. Waarin je jezelf midden in het leven gaat plaatsen.

Als je een shift in bewustzijn en blijvende verandering zoekt

Je loopt vast in je leven en zoekt handvaten om een ander leven te creëren

⁠Je bent op zoek naar authentieker en vrijer leven

Je wilt vastzittende emoties en oude patronen loslaten

Waarom het HOA Mystery School Traject?

Het is een reis om de wonderen van het leven weer toe te laten, omdat hoe we het leven ervaren volledig te koppelen is aan hoe we ons van binnen voelen. Dit is een reis om de magie van het leven weer te omarmen, om jezelf af te stemmen op je innerlijke stem/begeleiding (die we allemaal hebben), om jezelf weer te verbinden met je eigen Goddelijkheid en te leven vanuit je Hart.

Ik geloof dat jij een kracht in je hebt waar jij je nu nog niet bewust van bent. Een kracht die jou drijft en die het allerbeste met jou voor heeft. Het zou alleen zo kunnen zijn dat je dit een beetje vergeten bent, doordat er andere persoonlijkheden nu achter het stuur zit. Of dat je te maken hebt met angstgerelateerde ervaringen uit het verleden (trauma), waardoor je nog niet dit potentieel leeft.

Dit traject gaat jou weer in verbinding met brengen met die kracht, zodat jij weer gaat herinneren wie en wat je bent. Wat als resultaat heeft dat alles voor jou mogelijk wordt, zolang het in lijn is met de wensen en verlangens van de Ziel. Het is een traject dat je weer leert om op liefde te focussen en angst steeds meer los te laten.

Rein Steinkühler
Rein Steinkühler
Trainer en Coach
Read More
Tijdens het volgen van het HOA Mystery School traject is mijn eigen ontwikkeling mede dankzij de liefdevolle begeleiding van Brian in een stroomversnelling gekomen. Vragen en thema's waar ik al lange tijd mee rondliep zijn beantwoord. Niet omdat Brian de antwoorden gegeven heeft, maar omdat hij me beter heeft leren verbinden met mijn eigen innerlijke wijsheid. Zodat ik zelf de antwoorden kan vinden. De diepgang en ervaringen tijdens de sessies kan ik het beste beschrijven als 'mindblowing'. Ik heb geheeld, losgelaten en een diepgaande verbinding met mezelf en het goddelijke tot stand gebracht. Daarvoor ben ik Brian eeuwig dankbaar!

Ben je bereid om los te laten, zodat er een nieuw leven kan ontstaan? 

Het Mystery School Traject is een intensief traject waarin veel van je wereld zal gaan veranderen. Daartoe mag je wel bereid zijn en open staan. Het vraagt ook toewijding. Ik heb zelf ook dit traject gevolgd en voor mij is dit traject het allergrootste cadeau geweest wat ik mijzelf heb weten te geven. Het heeft echt voor zo een shift in bewustzijn gezorgd.

Dit traject gaat volledig over wat er door jou heen gemanifesteerd mag gaan worden, waarin we ons volledig gaan afstemmen op de wensen en verlangens van jouw Ziel. Dat zal altijd gaan door middel van een combinatie van heling en het ontwikkelen van je heldere gaven. Door jezelf van binnen steeds meer op te schonen, laagje voor laagje, krijg je steeds meer helderheid en inzicht in wat je hier op aarde te doen hebt.

Ik werk met verschillende methoden:

Regressie en reïncarnatiemethoden zijn beide therapeutische benaderingen die diepgaande inzichten bieden in onbewuste patronen en levenslessen. Met regressie ga je terug naar eerdere ervaringen in dit leven, zoals je kindertijd, om bewustzijn te creëren en te helen. Reïncarnatiemethoden omvatten het verkennen van vorige levens, waardoor je inzicht krijgt in de oorsprong van huidige uitdagingen en relaties, en diepe heling kunt ervaren.

Ademwerk omvat een reeks ademhalingstechnieken die worden gebruikt om emotionele, mentale en fysieke blokkades los te laten en diepere niveaus van bewustzijn te bereiken. Door bewust te ademen en je te richten op de ademhaling, kun je diepe ontspanning ervaren, stress verminderen en spirituele groei bevorderen.

Voorouderlijk werk richt zich op het onderzoeken en helen van patronen, trauma’s en overtuigingen die van generatie op generatie worden doorgegeven. Door bewust te worden van de invloed van je voorouders op je leven en gedrag, kun je deze patronen doorbreken en jezelf bevrijden van belemmerende erfelijke belastingen.

Het uitspreken van positieve affirmaties en intenties om gewenste veranderingen in het leven te manifesteren en te versterken. Door je intenties bewust uit te spreken en te herhalen, programmeer je je onderbewustzijn voor succes en creëer je een krachtige energetische resonantie die je helpt je doelen te bereiken.

We zijn energetische wezens met verschillende lagen, zoals de fysieke, emotionele, mentale en spirituele laag. Wanneer we uitzoomen dan is een deel van ons altijd in verbinding met Spirit/Het Goddelijke. In de sessies stemmen we ons altijd af op dit gedeelte wat volledig in verbinding staat met het licht. En we geven het in de sessies een opdracht om heling in het hier en nu te brengen door al jouw lagen.

Wat is het HOA Mystery School Traject?

Stap binnen in de HOA Mystery School en ontdek de weg naar diepe heling, zelfontdekking en het realiseren van jouw unieke Hemel op Aarde. Hier onthul je jouw innerlijke kracht, vind je helderheid in jouw levenspad en omarm je de wonderen van het bestaan. Laat je leiden door intentie, vertrouw op je innerlijke wijsheid en laat jouw hart de weg wijzen naar een leven vol betekenis en vervulling.

Wil je dit traject aan gaan en ben je bereid om (op alle lagen) de diepte in te gaan?

Integratie is een belangrijk onderdeel in het traject, want dit zorgt voor..

Mystery School 1:1 10 maanden traject

Heling & Bevrijding

Integratie helpt ons om trauma's te verwerken, pijnlijke emoties te helen en ons te bevrijden van beperkende overtuigingen.

Persoonlijke groei

Door onze ervaringen te integreren, leren we van onze fouten en groeien we als persoon. We ontwikkelen meer zelfbewustzijn, compassie en veerkracht.

Betere relaties

Integratie helpt ons om gezondere en authentiekere relaties te ontwikkelen met anderen. We communiceren duidelijker, stellen gezondere grenzen en uiten onze behoeften effectiever.

Een zinvoller leven

Door onze innerlijke wijsheid te integreren in ons dagelijks leven, leiden we een meer betekenisvol en authentiek leven.

Integratie is de brug tussen innerlijke wijsheid en uiterlijke verandering, wat nodig is om de transformatie in de sessies te kunnen belichamen

De invloed van het aangaan van transformatie voor jezelf en de wereld met Lisa, Shadine en Rein

Er zijn drie verschillende trajectvormen in het
Hemel op Aarde Mystery School Traject

3 maanden intensieve transformatie

Investering: 2777,- euro exclusief btw of in max 4 termijnen
 • 6 intensieve 1-op-1 sessies van 1:45 uur bij mij in de praktijkruimte
 • Twee dagdelen van 3,5 uur (we beginnen en eindigen met een dagdeel).
 • Halverwege een online reflectie moment om de voortgang te bespreken
 • Toegang tot een eigen Drive map waar je alle oefeningen etc. in terugvindt.
 • Mogelijkheid tot Whatsapp of Signal verkeer (24/7)
 • Je komt in een mastermind en inspiratie groep met de andere Mystery School deelnemers. Toegang levenslang met elke drie maanden een samenkomst voor alle Mystery School deelnemers.
 • Tussen de sessies door krijg je huiswerk (dit draagt bij aan het integratie proces)

  Let op: dit is een intensief traject, waarin de sessies kort op elkaar zijn.

6 maanden diepgaande transformatie

Investering: 4444,- euro exclusief btw of in max 8 termijnen
 • 8 diepgaande 1-op-1 sessies van 1:45 uur bij mij in de praktijkruimte.
 • Drie dagdelen van 3,5 uur (we beginnen en eindigen met een dagdeel)
 • Elke maand een online coaching sessie
 • Toegang tot een eigen Drive map waar je alle oefeningen etc. in terugvindt.
 • Mogelijkheid tot Whatsapp of Signal verkeer (24/7)
 • Inclusief online training “Meesterschap in Verandering” en Het Hemel op Aarde Hemelreiziger online community membership, zolang je in het traject zit.
 • Je komt in een mastermind en inspiratie groep met de andere Mystery School deelnemers
 • Een stap-voor-stap integratie van het belichamen van spiritualiteit en bewustzijn, zodat je naast de diepgaande helende sessies ook verandering in het dagelijkse leven kan toepassen.
 • Tussen de sessies door krijg je huiswerk (deze zal ik grotendeels op maat zelf creëren en waar nodig ook speciaal voor jou opnemen. Denk aan meditaties, activaties, affirmaties.)
Populair

10 maanden totale transformatie op alle lagen

Investering: 7333,- euro exclusief btw of in max 12 termijnen
 • 13 diepgaande 1-op-1 sessies van 1:45 uur bij mij in de praktijkruimte.
 • Drie dagdelen van 3,5 uur (we beginnen en eindigen met een dagdeel).
 • Tussen elke live sessie door een online coaching sessie
 • Toegang tot een eigen Drive map waar je alle oefeningen etc. in terugvindt.
 • Mogelijkheid tot Whatsapp of Signal verkeer (24/7)
 • Inclusief online training “Meesterschap in Verandering” en Het Hemel op Aarde Hemelreiziger online community membership, zolang je in het traject zit.
 • Je komt in een mastermind en inspiratie groep met de andere Mystery School deelnemers
 • Een stap-voor-stap integratie van het belichamen van spiritualiteit en bewustzijn, zodat je naast de diepgaande helende sessies ook verandering in het dagelijkse leven kan toepassen.
 • Tussen de sessies door krijg je huiswerk (deze zal ik grotendeels op maat zelf creëren en waar nodig ook speciaal voor jou opnemen. Denk aan meditaties, activaties, affirmaties.)

Wanneer kies je voor 3 maanden?

Wanneer kies je voor 6 maanden?

Wanneer kies je voor 10 maanden?

Plan hier een kennismakinggesprek in!