HOA Mystery School Transformatie Sessie

Plan hier een 1-op-1 Mystery School Sessie

Als je kennis wilt maken met de authentieke werkwijze uit de Mystery School

Je doelgericht in één sessie antwoorden wilt op een hulpvraag

Je twijfelt over een traject, maar eerst de werkwijze van de Mystery School wilt ervaren

Waarom kiezen voor een 1-op-1 Transformatie sessie?

Twijfel je nog of een volledig traject bij jou past? Wil je doelgericht antwoorden op één specifieke hulpvraag? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar de authentieke werkwijze van het Mystery School Traject? Deze individuele kennismakingssessies bieden jou de perfecte kans om de wonderen van het leven weer toe te laten.

Deze sessies zijn ontworpen om jou te helpen de magie van het leven te omarmen en jezelf af te stemmen op je innerlijke stem en begeleiding. We zullen samen werken aan het herontdekken van jouw Goddelijkheid en het leven vanuit je hart.

Misschien ben je je nog niet bewust van de kracht die diep in jou schuilt, maar geloof me, die kracht is er. Het kan zijn dat andere persoonlijkheden momenteel achter het stuur zitten, of dat angstgerelateerde ervaringen uit het verleden je nog tegenhouden. Maar dit traject is er om jou weer in verbinding te brengen met die innerlijke kracht, zodat je gaat herinneren wie en wat je werkelijk bent.

Door liefde te omarmen en angst los te laten, zul je ontdekken dat alles mogelijk is voor jou, zolang het in lijn is met de wensen en verlangens van je ziel. Deze 1-op-1 kennismakingssessies bieden een veilige ruimte waarin je deze reis naar zelfontdekking en transformatie kunt beginnen.

Wil je een 1-op-1 sessie boeken? Reserveer dan hieronder je plek.

Milou
Milou
Read More
In slechts één maand heb ik een diepgaande en transformerende reis gemaakt. De opdrachten, meditaties en sessies hebben mij inzichten, acceptatie en groei op alle niveaus gebracht. Brian wist direct naar de kern van mijn problemen te gaan en creëerde een veilige ruimte voor heling en groei. Ik voel me lichter, ontspannener en ben klaar om verder te reizen op mijn pad van zelfontdekking en transformatie.
Lieke
Lieke
Read More
Na jarenlang zoeken vond ik eindelijk de juiste begeleiding bij Brian voor mijn diepgewortelde angsten en OCD. Zijn warmte en professionaliteit creëerden meteen vertrouwen, en tijdens het Mystery School Intention Month traject kreeg ik meer inzicht dan ooit. Dankzij de oefeningen en regressietherapie kon ik angsten loslaten en voel ik me nu veel lichter. Brian's authenticiteit en gewone, gezellige benadering maakten de sessies extra waardevol. Voor iedereen die twijfelt: volg je gevoel, het is elke euro waard!
Susanne Amoraal
Susanne Amoraal
Read More
Aan het begin van de sessie nam hij uitgebreid de tijd om ‘het veld te zetten’. Hij was goed afgestemd op zijn eigen energie en die van mij. Onze spirituele teams waren voelbaar aanwezig om deze sessie te ondersteunen. De diepte waarin hij mij kon begeleidde zorgde ervoor dat ik hele oude en onverwachte stukken mocht aankijken en kon helen. Hij bleef energetisch de hele sessie bij me, ook toen het donker werd. Hij was een heel duidelijk anker voor mij waardoor ik me over kon geven aan het proces. Heel fijn om te werken met Brain.

Ben jij klaar om de mysteries van jouw Ziel te ontdekken en daarmee jouw eigen Hemel op Aarde te creëren?

Ik bied nu 1-op-1 losse Transformatie sessies aan die jou intensief en transformatief begeleiden op specifieke thema’s. Deze sessies zijn ontworpen om diepgaande verandering te faciliteren en kunnen variëren van het werken aan onzekerheid tot het opschonen van je voorouderlijke lijnen.

Tijdens deze sessies zullen we samen werken aan wat jij nodig hebt om te groeien en te bloeien. Of je nu behoefte hebt aan het overwinnen van onzekerheid, het doorbreken van eenzaamheid, het aanpakken van karmische stukken of het verhelderen van je voorouderlijke lijnen, we zullen ons volledig richten op jouw unieke reis naar heelheid en transformatie.

Elke sessie biedt een veilige ruimte waarin je diep kunt duiken in je eigen proces en kunt werken aan het loslaten van belemmerende patronen, het omarmen van je ware zelf en het creëren van een leven dat resonant is met jouw hoogste potentieel. Samen zullen we stappen zetten op jouw pad naar heling en transformatie, waardoor je meer vervulling, vrijheid en vreugde in je leven kunt ervaren.

Ik werk met verschillende methoden:

Regressie en reïncarnatiemethoden zijn beide therapeutische benaderingen die diepgaande inzichten bieden in onbewuste patronen en levenslessen. Met regressie ga je terug naar eerdere ervaringen in dit leven, zoals je kindertijd, om bewustzijn te creëren en te helen. Reïncarnatiemethoden omvatten het verkennen van vorige levens, waardoor je inzicht krijgt in de oorsprong van huidige uitdagingen en relaties, en diepe heling kunt ervaren.

Ademwerk omvat een reeks ademhalingstechnieken die worden gebruikt om emotionele, mentale en fysieke blokkades los te laten en diepere niveaus van bewustzijn te bereiken. Door bewust te ademen en je te richten op de ademhaling, kun je diepe ontspanning ervaren, stress verminderen en spirituele groei bevorderen.

Voorouderlijk werk richt zich op het onderzoeken en helen van patronen, trauma’s en overtuigingen die van generatie op generatie worden doorgegeven. Door bewust te worden van de invloed van je voorouders op je leven en gedrag, kun je deze patronen doorbreken en jezelf bevrijden van belemmerende erfelijke belastingen.

Het uitspreken van positieve affirmaties en intenties om gewenste veranderingen in het leven te manifesteren en te versterken. Door je intenties bewust uit te spreken en te herhalen, programmeer je je onderbewustzijn voor succes en creëer je een krachtige energetische resonantie die je helpt je doelen te bereiken.

We zijn energetische wezens met verschillende lagen, zoals de fysieke, emotionele, mentale en spirituele laag. Wanneer we uitzoomen dan is een deel van ons altijd in verbinding met Spirit/Het Goddelijke. In de sessies stemmen we ons altijd af op dit gedeelte wat volledig in verbinding staat met het licht. En we geven het in de sessies een opdracht om heling in het hier en nu te brengen door al jouw lagen.

Wat zijn de HOA Mystery School Transformatie sessies?

De 1-op-1 Transformatie sessies van de HOA Mystery School bieden een persoonlijke en diepgaande ervaring van heling en groei, gericht op het versterken van jouw authentieke kracht en het onthullen van je volledige potentieel. Tijdens deze sessies krijg je de kans om diepgaande inzichten te verkrijgen in jezelf en je levensdoelen. Door middel van heling, het cultiveren van je intuïtieve vaardigheden en het afstemmen op jouw zielsverlangens, zullen deze sessies je helpen om emotionele blokkades te doorbreken, helderheid te verkrijgen over je levenspad en een diepere verbinding te maken met je innerlijke wijsheid. Het resultaat is een groter zelfbewustzijn, innerlijke rust en veerkracht, evenals een helderder begrip van jouw unieke bijdrage aan de wereld.

Wil je een 1-op-1 sessie boeken? Reserveer dan hieronder je plek.

Wat kan je verwachten van de HOA Mystery School Transformatie sessie?

Investering: 197,- exclusief btw totaal
  • 1 intensieve Mystery School sessie van 1:45 uur
  • Op een prachtige locatie op de Veluwe
  • Gegarandeerde transformatie
  • Van te voren afstemmen waar je aan wilt werken
  • Inclusief gratis twee maanden toegang tot de Hemel op Aarde Hemelreiziger Community