HOA Mystery School Transformatie maand

Ontdek je innerlijke kracht in één maand intensieve heling en persoonlijke groei.

Als je in een periode van verandering zit.

Je staat op een kantelpunt in je leven.

⁠Je wilt op korte termijn een (grote) groei wilt doormaken

Wanneer je doelgericht op een thema wilt werken

Milou
Milou
Read More
In slechts één maand heb ik een diepgaande en transformerende reis gemaakt. De opdrachten, meditaties en sessies hebben mij inzichten, acceptatie en groei op alle niveaus gebracht. Brian wist direct naar de kern van mijn problemen te gaan en creëerde een veilige ruimte voor heling en groei. Ik voel me lichter, ontspannener en ben klaar om verder te reizen op mijn pad van zelfontdekking en transformatie.
Lieke
Lieke
Read More
Samen zijn we het voorouderlijk werk traject gestart. Ik heb middels de oefeningen + meditaties meer inzicht gekregen in mijn angsten. En ja... We zijn tot de kernen gekomen van het ontstaan ervan. Dankbaar dat ik deze ervaringen mocht ervaren/doorvoelen van voorouders en vorige levens om deze vervolgens los te mogen laten. Dankbaar voor de mooie en veilige plek die Brian creëert tijdens de sessies. Dankbaar voor het geduld en het inlevingsvermogen dat Brian heeft voor je. Dankbaar voor de juiste vragen die Brian weet te stellen tijdens de sessies.

Ben je bereid om los te laten, zodat er een nieuw leven kan ontstaan? 

In een maand tijd ga jij intensief en transformatief te werk op specifieke thema’s. Dat kan bijvoorbeeld zijn:

  • Werken aan onzekerheid
  • Werken aan eenzaamheid
  • Werken aan karmische stukken
  • Of het opschonen van je voorouderlijke lijnen

Dit maandtraject gaat volledig over wat er voor jou mag ontstaan. Van te voren plannen we een call in om je intenties door te nemen, zodat het kraakhelder is waar we in deze maand aan gaan werken.

Het maandtraject brengt jouw heling en transformatie.

Ik werk met verschillende methoden:

Regressie en reïncarnatiemethoden zijn beide therapeutische benaderingen die diepgaande inzichten bieden in onbewuste patronen en levenslessen. Met regressie ga je terug naar eerdere ervaringen in dit leven, zoals je kindertijd, om bewustzijn te creëren en te helen. Reïncarnatiemethoden omvatten het verkennen van vorige levens, waardoor je inzicht krijgt in de oorsprong van huidige uitdagingen en relaties, en diepe heling kunt ervaren.

Ademwerk omvat een reeks ademhalingstechnieken die worden gebruikt om emotionele, mentale en fysieke blokkades los te laten en diepere niveaus van bewustzijn te bereiken. Door bewust te ademen en je te richten op de ademhaling, kun je diepe ontspanning ervaren, stress verminderen en spirituele groei bevorderen.

Voorouderlijk werk richt zich op het onderzoeken en helen van patronen, trauma’s en overtuigingen die van generatie op generatie worden doorgegeven. Door bewust te worden van de invloed van je voorouders op je leven en gedrag, kun je deze patronen doorbreken en jezelf bevrijden van belemmerende erfelijke belastingen.

Het uitspreken van positieve affirmaties en intenties om gewenste veranderingen in het leven te manifesteren en te versterken. Door je intenties bewust uit te spreken en te herhalen, programmeer je je onderbewustzijn voor succes en creëer je een krachtige energetische resonantie die je helpt je doelen te bereiken.

We zijn energetische wezens met verschillende lagen, zoals de fysieke, emotionele, mentale en spirituele laag. Wanneer we uitzoomen dan is een deel van ons altijd in verbinding met Spirit/Het Goddelijke. In de sessies stemmen we ons altijd af op dit gedeelte wat volledig in verbinding staat met het licht. En we geven het in de sessies een opdracht om heling in het hier en nu te brengen door al jouw lagen.

Mystery School intensive traject

Wat is het HOA Mystery School Transformatie maandtraject?

Het Mystery School Transformatie maandtraject biedt een intensieve periode van heling en groei, waarbij de focus ligt op het versterken van jouw authentieke kracht en het ontvouwen van je volledige potentieel. Gedurende deze maand zul je diepgaande inzichten verwerven in jezelf en je levensdoelen. Door middel van heling, het ontwikkelen van je intuïtieve vermogens en het afstemmen op jouw zielsverlangens, zal dit traject je helpen om emotionele blokkades te overwinnen, helderheid te verkrijgen over je levenspad en je te verbinden met je diepste innerlijke wijsheid. Het resultaat is een grotere zelfbewustzijn, innerlijke rust en veerkracht, evenals een duidelijker begrip van jouw unieke bijdrage aan de wereld.

Wil je dit traject aan gaan en ben je bereid om (op alle lagen) de diepte in te gaan?

Tussen de sessies door focus jij je op integratie. Het belang van integreren in het dagelijkse leven..

Heling & Bevrijding

Integratie helpt ons om trauma's te verwerken, pijnlijke emoties te helen en ons te bevrijden van beperkende overtuigingen.

Persoonlijke groei

Door onze ervaringen te integreren, leren we van onze fouten en groeien we als persoon. We ontwikkelen meer zelfbewustzijn, compassie en veerkracht.

Betere relaties

Integratie helpt ons om gezondere en authentiekere relaties te ontwikkelen met anderen. We communiceren duidelijker, stellen gezondere grenzen en uiten onze behoeften effectiever.

Een zinvoller leven

Door onze innerlijke wijsheid te integreren in ons dagelijks leven, leiden we een meer betekenisvol en authentiek leven.

Integratie is de brug tussen innerlijke wijsheid en uiterlijke verandering

Wat kan je verwachten van het Mystery School Transformatie maandtraject?

Investering: 595,- exclusief btw totaal. Betaling mogelijk in maximaal twee termijnen met automatische incasso.
  • 2 intensieve 1-op-1 sessies
  • Op maat gemaakte meditaties en oefeningen
  • Gegarandeerde transformatie
  • Mogelijkheid tot Whatsapp of Signal verkeer (24/7)
  • Tussen de sessies door krijg je huiswerk

Plan hier een kennismakinggesprek in!