Thuiskomen in Flow

Kom in verbinding met Zelfliefde

Thuiskomen in Flow gaat deze avond volledig over het in verbinding komen met Zelfliefde. Op deze avond gaan we de magische flow laten ontpoppen. Je gaat ervaren hoe vanuit flow werken altijd precies kloppend is. En het thema voor deze flow avond is “Kom in verbinding met Zelfliefde”.

Thuiskomen in flow Bilthoven

De flow-energie is leidend deze avond

Alles deze avond is erop gericht om jou meer in verbinding te brengen met jouw Eigenliefde. Alles wat we gaan doen heeft betrekking op meer zelfliefde belichamen. Dat alles gaan we doen vanuit flow. Maar wat is flow?

Flow betekent hier de energie volgen. Wat mag er deze avond geheeld worden? Wat mag er aangekeken worden? Wat mag er eigen gemaakt worden? Hoe wordt zelfliefde in het hart en in het lichaam ontwaakt?

Daarin is eigen inbreng de sleutel. Jij geeft jouw inbreng, samen met de groep, en wij volgen de energie daarin. Mag je iets van pijn loslaten dan zal je deze avond gaan loslaten. Het is ook mogelijk dat je weer iets komt herinneren. Dat je iets komt ophalen vanuit je verleden. Wat het ook is wat er mag ontstaan, het is welkom. Zolang het jou meer in verbinding brengt met Eigenliefde.

Vervolgens gaan we met onze transformatieve, intuïtieve en helende tools inspelen op de flow-energie en de inbreng van de groep. Uit ervaring blijkt namelijk dat groepen zich niet zomaar vormen. Toeval bestaat namelijk niet in dit intelligente universum. En daarom ga jij samen met deze groep gelijkgestemden vanuit flow aan Eigenliefde werken. Ieder met zijn eigen individuele thema’s en samen vanuit een collectief Bewustzijn.

 

Alles is mogelijk deze avond. Alles mag ontstaan. Alles mag er zijn. Boosheid. Verdriet. Enthousiasme. En ultieme Bliss. Alles wat jouw innerlijke begeleidingssysteem nodig heeft om in Eigenliefde te komen is welkom.

Thuiskomen in Flow Bilthoven 22 maart

Hoe gaan we vanuit flow bewegen?

Deze avond word je begeleid door Brian & Esther. Beiden zijn wij opgeleid als Transformatief Coach en hebben we vanuit verschillende opleidingen, trainingen en herinneringen een arsenaal aan tools, methoden en transformatie technieken eigen mogen maken. 

Denk aan transformatieve activatie technieken, meditatie, ademhalingsmethoden, transformatie protocollen (gesproken intentie), chakra massage, regressie & reïncarnatie, innerlijk kind werk, plantmedicijn reizen, klanken en geluiden door het channelen van lichttaal en mediumschap. 

Intuïtief werken is waar wij warm van worden en aan van gaan. Geen voorbedacht programma, maar echt in het moment kijken wat er mag ontstaan. En daarmee gaan we vervolgens met behulp van de tools, methoden en technieken aan de slag. Thuiskomen in flow is helemaal gericht op jou, de flow en de energie van de groep.

De avond zal volledig in het teken zijn van jou en jouw proces. We starten om 19u30. Aanvang vanaf 19u15.

We sluiten de avond weer af rond 22u30.

 

Dit alles vraagt een investering in jezelf van 40,- (exclusief btw).