Thuiskomen in de Lente

Ontpoppen, spelen, huppelen, verliefd zijn, wakker worden, Bewustzijn, creatieve expansie, zaadjes planten, vreugde, weer naar buiten gaan, groei en ontwikkeling, beweging, openen, verbinden, een frisse kijk op jezelf en de buitenwereld. Dit is Thuiskomen in de Lente.

Thuiskomen in de Lente

Het voorjaar is aangebroken. We zijn ontwaakt en de winter is voor nu verleden tijd. Tijdens Thuiskomen in de Winter zijn we naar binnen gekeerd, volledig gericht op het landen in je eigen zijn. In rust, kalmte en stilte.

Maar nu is het tijd om op te staan. De lente is gekomen en dat betekent ontwaken en opbloeien. We worden uitgenodigd om vanbinnen naar buiten te keren. De winter laag achter ons te laten. Jezelf te bevrijden van onnodige ballast. We mogen weer ontwaken en opbloeien.

Thuiskomen in de Lente (one-day-retreat)

Dit is Thuiskomen in Expressie, Thuiskomen in Creatie, Thuiskomen in Vertrouwen, Thuiskomen in het ontwaken van groeiend Bewustzijn.

Een One-Day-Retreat volledig gericht op ontwaken en opbloeien. Met de elementen van de lente erin verwerkt, zodat we mogen ontpoppen in speelse creatie. Vanuit een zuivere staat van Zijn.

Het gehele programma is om Thuiskomen in de Lente heen gebouwd. Welke is opgedeeld in vier delen: landen, openen, helen en integreren. Bij elk deel zijn passende oefeningen en methoden. De oefeningen en methoden zijn erop gecreëerd om jou laag voor laag te laten opbloeien. Om dichter bij je eigen prachtige expansiekracht te komen. Om te herinneren wat voor Goddelijk wezen jij bent.

Hoe ziet de dag eruit?

Denk aan verbinden met het element Lucht (dat hoort bij de Lente), beweging, expressie van geluid en klank, meditatie, transformatieve activatie, transformatie protocollen, ademhalingsmethoden, bewustwordingsmomenten, bodywork, dieper verbinden met het speelse kind in jou, sharing circles, healing, de natuur in (als het weer het toelaat), schrijven en ankering.

Dit alles vindt plaats in een cosy setting in een Yurt. De Yurt staat in een prachtige bosomgeving in Loenen op het terrein van retraitecentrum ’t Zonnehuis. De Yurt staat ook direct in verbinding met de aarde, waardoor we eenvoudig een diepere samenwerking met de energie van de aarde kunnen ervaren. En waardoor we met goed weer gemakkelijk naar buiten kunnen.

Deze dag gaan we ontwaken en opbloeien op diepere lagen. We gaan jou begeleiden om jouw ware essentie en Zijn te doen ontpoppen. Dit alles gebeurt in een veilige warme bedding. Heling ontvangen, terwijl je gedragen wordt. In zijn puurste en zuiverste vorm.

Thuiskomen in de Lente (one-day-retreat)

Hoe ga je weer naar huis?

We sluiten de dag rond 17u30 af. Uit ervaring blijkt dat we 17u niet halen, zoals bij Thuiskomen in de Winter 😉.

Het is onze intentie om iedereen in een diepere verbinding met zijn of haar creatieve expansiekracht naar huis te laten gaan. Ontpopt met speelse tonen in Vertrouwen en Zijn.

Welke gevoelens zou je achteraf kunnen ervaren?

“Ik voel mij als herboren.”

“Ik heb echt zin om mijn creatieve ideeën te gaan uitwerken.”

“Ik voel zoveel meer Vertrouwen in mijn lijf.”

“Ik ervaar een diepere verbinding met mijzelf en het speelse kind in mij.”

“Ik voel mij helemaal opbloeien vanbinnen.”

“Ik sta weer meer open voor het leven en mijn omgeving.”

Ervaringen van deelnemers van Thuiskomen in de Winter

Esther en Brian wat een leuke, intense waardevolle en direct voelbare dag in een mooie en veilige omgeving! Ik kom zeker nog een keer terug! Bedankt! Arjan
arjan landzaat testimonial thuiskomen
Arjan
Het was werkelijk een geweldig mooie intense dag. Dankbaar.
Jolanda Koen testimonial Thuiskomen
Jolanda
Nogmaals dank jullie wel voor de fantastische thuiskom retraite dag. Mooie opbouw en veel los gekomen, dank jullie wel.
Claudia
Soms gebeuren er dingen in je leven waardoor je het gevoel hebt dat je jezelf wat kwijt bent. Gister ben ik weer geland en thuisgekomen na een fantastische retraite van Brian en Esther. Dankbaar voor deze bijzondere dag.
Marian Pijl-Zwanenburg thuiskomen testimonial
Marian
Ontzettend dankbaar voor deze intense ervaring.
Er is zoveel losgekomen! Ik kan het niet eens een naam geven. Maar het belangrijkste is inderdaad, dat de rust hervonden kon worden, in mijzelf.
Heel veel dank voor jullie onwijs fijne en liefdevolle begeleiding ❤️ Ik ga bijkomen van een prachtige dag
corine van norel thuiskomen testimonial
Corine

HEALING FACILITATORS & COACHES:

Esther Geskus & Brian van Leeuwen

INCLUSIEF:

Vegetarische warme lunch, koffie, thee en tussendoortjes.

ZELF MEENEMEN:

Dekentje, schrijfboekje, pen, flesje water en warme sokken/sloffen.

INVESTERING:

120,- exclusief BTW. (Dit bedrag is inclusief vegetarische lunch en catering vanuit ‘t Zonnehuis.) 

De betaling volgt na de aanmelding in een aparte mail die je krijgt toegestuurd.

LOCATIE:

YURT – ’t Zonnehuis Retraite centrum, LOENEN

DATUM EN TIJD DAG 1:

Zaterdag 26-03-2022

10u t/m 17u30 – Inloop vanaf 9u30

DATUM EN TIJD DAG 2:

Zondag 10-04-2022

10u t/m 17u30 – Inloop vanaf 9u30