parallax background

Recensies en verhalen door anderen

Recensies van mijn eigen teachers, cliënten, coachees en vrienden/vriendinnen.
 • Testimonial Sandra
  Als Brian zijn commitment geeft, aan een persoon of aan een project, dan kun je er blindelings op vertrouwen dat hij er 100% energie in steekt. Hij is niet alleen enorm ondernemend en nieuwsgierig, hij maakt ook bewuste afwegingen. Voelt vanuit zijn essentie of het hem past of niet. En waarom wel of niet. Brian houdt zijn blik en focus zo zuiver mogelijk, voedt zich volgens de wetten van zijn natuur en leeft zoveel mogelijk in overeenstemming met zijn hart. Het kan dan ook niet anders dan dat hij zijn missie hoort en volgt. In welke richting dan ook. Met zijn humor als eerste stuurman volgt hij het kompas van zijn ziel. Oude ziel met beide benen in dit leven op de grond.
  Sandra Baaijens
  Papiliones
 • Jo Suijkerbuijk
  Brian is een alleskunner wat betreft lichtwerk. Hij is jong en de passie om een ander te begeleiden en zichzelf op te tillen is enorm. Dat omdat hij zelf enorm krachtig is, beschermend en niet terughoudend is om zijn kracht te delen. Zijn talenten zijn bijzonder veelzijdig. Hij is een onderzoeker en vergaart op dit moment van zijn leven veel wijsheid en technieken. Kom je onder zijn vleugels zal je je meteen thuis voelen, zijn energie is bijzonder liefdevol wijs krachtig en voortvarend.Grote man. Groot in zijn zachte zijn.
  Jo Suijkerbuijk
  Spiritueel Centrum Rucphen
 • Ariëtte love loeffen
  What you see is what you get.Wat ik met name zo heerlijk ontwapenend én krachtig vind aan Brian is dat hij er geen behoefte aan lijkt te hebben zich beter voor te doen dan hij zich voelt. Open. Neemt geen blad voor de mond als het om zijn eigen processen gaat. Stelt zich in de sessies en bijeenkomsten die ik faciliteer nieuwsgierig en leergierig op. Transparant. Eerlijk. Authentiek. Dat onderscheidt hem. Met name onder mannen is dit nog schaars. Dat maakt hem tevens geloofwaardig. Hierin zit zijn Kracht. Geen opsmuk. Waardoor anderen zich in hem kunnen herkennen en de uitnodiging voelen ook simpelweg te Zijn zoals ze zijn...zonder sluiers, maar gewoon echt. Ware innerlijke parels kunnen juist daardoor herkend en gekend worden.Brian = pure levenslust belichaamd. Een man met een missie! En die missie is het Leven voluit te leven. Met veel gelach. Én inclusief de tranen. Want ook dat zijn pareltjes, zo beseft hij in al zijn wijsheid.
  Ariëtte Love Loeffen
  HeartSoulutions

Teachers, Inspirators & Mentoren

Ariëtte love loeffen
What you see is what you get. Wat ik met name zo heerlijk ontwapenend én krachtig vind aan Brian is dat hij er geen behoefte aan lijkt te hebben zich beter voor te doen dan hij zich voelt. Open. Neemt geen blad voor de mond als het om zijn eigen processen gaat. Stelt zich in de sessies en bijeenkomsten die ik faciliteer nieuwsgierig en leergierig op. Transparant. Eerlijk. Authentiek. Dat onderscheidt hem. Met name onder mannen is dit nog schaars. Dat maakt hem tevens geloofwaardig. Hierin zit zijn Kracht. Geen opsmuk. Waardoor anderen zich in hem kunnen herkennen en de uitnodiging voelen ook simpelweg te Zijn zoals ze zijn...zonder sluiers, maar gewoon echt. Ware innerlijke parels kunnen juist daardoor herkend en gekend worden.
Brian = pure levenslust belichaamd. Een man met een missie! En die missie is het Leven voluit te leven. Met veel gelach. Én inclusief de tranen. Want ook dat zijn pareltjes, zo beseft hij in al zijn wijsheid.

Ariëtte Love Loeffen
HeartSoulutions.com
Jo Suijkerbuijk
Brian is een alleskunner wat betreft lichtwerk. Hij is jong en de passie om een ander te begeleiden en zichzelf op te tillen is enorm. Dat omdat hij zelf enorm krachtig is, beschermend en niet terughoudend is om zijn kracht te delen. Zijn talenten zijn bijzonder veelzijdig. Hij is een onderzoeker en vergaart op dit moment van zijn leven veel wijsheid en technieken. Kom je onder zijn vleugels zal je je meteen thuis voelen, zijn energie is bijzonder liefdevol wijs krachtig en voortvarend.
Grote man. Groot in zijn zachte zijn.

Jo Suijkerbuijk
Spiritueel Centrum Rucphen
Testimonial Sandra
Als Brian zijn commitment geeft, aan een persoon of aan een project, dan kun je er blindelings op vertrouwen dat hij er 100% energie in steekt. Hij is niet alleen enorm ondernemend en nieuwsgierig, hij maakt ook bewuste afwegingen. Voelt vanuit zijn essentie of het hem past of niet. En waarom wel of niet. Brian houdt zijn blik en focus zo zuiver mogelijk, voedt zich volgens de wetten van zijn natuur en leeft zoveel mogelijk in overeenstemming met zijn hart. Het kan dan ook niet anders dan dat hij zijn missie hoort en volgt. In welke richting dan ook.

Met zijn humor als eerste stuurman volgt hij het kompas van zijn ziel. Oude ziel met beide benen in dit leven op de grond.

Sandra Baaijens
Papiliones

Verhalen van anderen

Twan van den Heuvel
Mijn eerste healing sessie met Brian van Leeuwen.

Allereerst wil ik hem bedanken voor het vertrouwen wat hij mij gaf. Hierdoor kreeg ik de kans om met mezelf te verbinden en me veilig te voelen. Tijdens de sessie gingen we terug naar wat er allemaal speelt in mij. Met de juiste vragen die Brian stelde kregen we contact in mijn onderbewustzijn. Zo magisch wat er dan gebeurd en is niet in woorden te omschrijven. Brian liet mij diep in mijn hart kijken vanuit liefde en zachtheid. Met de juiste muziek kwamen er stukken en conditioneringen omhoog waar ik naar mocht kijken en doorvoelen. De fantastische protocols die Brian toepaste heeft ervoor gezorgd dat ik nog authentieker ga zijn en me voel stralen van binnen en buiten.

AHO 🦁
Heidi Douma testimonial
Dank je wel 🙏🏻 lieve Brian ( en ofcourse ook het goddelijke ) dat ik weer zoveel heb mogen ontvangen via jouw kanaal ! Ben blij dat ik ook hierin ( jou contacten ) mijn gevoel heb gevolgd ! Ik ervaar je als heel prettig , open , puur en veilig in de samenwerking . Zo ( samenwerkend / samenhorig) heb ik het gevoeld en voor mij essentieel om gelijkwaardigheid te ervaren.
Ik voel mij kinds blij en vanmiddag beloont met een hele kudde reeën. Was achter in het veld dus wat minder goed telbaar maar negen waren het zeker . Echt heel ...lang geleden dat ik ze 🦌🦌🦌in zo’n grote getale samen heb gezien ! Dit wilde gedeeld worden😉 😊🕊😘 Heidi