1-op-1 Live Activatie

Wat is een activatie?

Activeren gaat over het “aanzetten” van iets.

De meesten van ons dragen kennis en wijsheid uit vele levens met zich mee. Alle energieën en mogelijkheden van onze vorige incarnaties en vormen zijn opgeslagen in de spirituele cellen van ons wezen.

Veel van deze “geschenken” zijn sluimerend. Door de driedimensionale wereld te navigeren, hebben velen van ons ons vertrouwen gesteld in het alledaagse, in plaats van in onze spirituele zintuigen en aangeboren wijsheid. Activeringsenergie hoopt daar verandering in te brengen.

Een activatie is een proces van het ontwaken van de innerlijke spirituele energie. Het idee is dat een krachtige intentie, gecombineerd met visualisatie en spirituele verbinding, vanuit het hart van ons wezen energieën oproept die onze spirituele ontwikkeling kunnen ondersteunen en ons voorbereiden op ascentie.

Ascentie gaat in dit geval niet over het verlaten van deze dimensie of realiteit, maar over het samenbrengen van alle wijsheid van onze vorige incarnaties en alle lessen van dit huidige leven, zodat we op een meer bewuste en belichaamde manier kunnen leven.

Ascentie gaat niet over het verlaten van dit lichaam. Het gaat erom er volledig in te komen en zielswijsheid in het hier en nu te belichamen.

1-op-1 live activaties

Over een 1-op-1 live activatie

De 1-op-1 activaties duren gemiddeld 60 minuten. De investering daarvoor is 66,-. De activatie kan live plaatsvinden of via Zoom. Beiden is mogelijk en voor het effect van de activatie maakt het geen verschil. Je kan dit dus gewoon heerlijk vanuit je eigen space ervaren.

Daarnaast geef ik regelmatig gratis live activaties. Die zijn altijd afgestemd op de energie van de groep. 1-op-1 activaties zijn volledig afgestemd op jouw energie. Je kan je hier aanmelden als je op de hoogte wilt blijven van de gratis live activaties en andere activiteiten.