Maak kennis met Transformatieve Tantra

Verbind, voel, beweeg, speel, transformeer en ervaar de stroming van levensenergie!

We spelen met beweging, leren onze grenzen aangeven, vergroten ons lichaamsbewustzijn, we experimenteren met geven en ontvangen, ontdekken het belang van tantra en adem, we gaan aan de slag met de energiecentra, chakra’s en het laten stromen van je (seksuele)levensenergie. Om binnen dat veld te transformeren wat tussen jou en een diepere verbinding met jezelf en de buitenwereld staat.

Tan’ betekent ‘expansie’ en ‘tra’ betekent ‘bevrijding’ in het Sanskriet. Tantra gaat over liefde, bewustzijn en verbinding. Tantra gaat over heelheid en is alles omvattend. Liefde, vrijheid, blijheid, speelsheid, passie, sensualiteit maar ook verdriet, afwijzing, oordelen en angst. Alles mag er zijn. Alles is welkom.

Tantra bied je de gelegenheid om je bewuster te worden van wie je bent. Jezelf te accepteren en alle aspecten van jezelf te omarmen en te integreren. In onze gezamenlijke reis voelen we nu dat het tijd is om onze krachten weer te bundelen. Waarin we het transformatiewerk koppelen aan tantra. Dit is Transformatieve Tantra. 

*Je wordt naar de website van Thuiskomen in Jezelf gestuurd. Dit is de gezamenlijke website van Esther & Brian

Ben je nieuwsgierig naar tantra en sta je open voor transformatie? Dan nemen we je graag mee in het veld van transformatieve tantra. We nemen je mee met openheid, vreugde en speelsheid om je kennis te laten maken met verschillende transformatieve en tantrische oefeningen en methoden. 

Tijdens deze introductieavonden ga je ontdekken hoe je op een diepere laag met je zelf, met een ander of met je partner kan verbinden. We gaan op ontdekkingsreis. We gaan onderzoeken en ervaren hoe je door middel van transformatieve technieken steeds op een diepere laag kan verbinden. 

Voor wie is deze Transformatieve Tantra introductie avond?

Deze introductieavond is voor nieuwsgierige en transformatieve Zielen. Het maakt bij deze introductieavond niet uit wat je relatie status is. Je kan mee doen wanneer je vrijgezel bent. Je kan meedoen wanneer je een partner hebt. Je kan mee doen wanneer je zonder je partner wilt komen. Het enige dat belangrijk is dat je ervoor open staat om diepere verbindingen aan te gaan. In eerste instantie met jezelf, want vanuit daar ontstaat vanzelf een diepere verbindingen met de buitenwereld. Wij geloven namelijk in dat alles zo binnen, zo buiten is. 

Je bent welkom als je enthousiast en nieuwsgierig bent naar wat Transformatieve Tantra inhoud. En je bent welkom als je het ook nog spannend vind. Het enigen wat wij je vragen is om open te staan voor zelfreflectie en spirituele groei. 

Je bent welkom als je enthousiast en nieuwsgierig bent. En natuurlijk mag je het ook een beetje spannend vinden. We vragen je wel flexibel te zijn en te ontdekken hoe je kunt meebewegen in overeenstemming met je eigen grenzen. En weet je nog niet precies wat jouw grenzen zijn, dan vragen we je nieuwsgierig te zijn om deze te leren kennen. 

Natuurlijk begeleiden wij je in je proces en zorgen we voor een veilige bedding dat alles er mag zijn. Maar we nodigen je ook uit om zelf op het volgende te letten. 

  • Dat je je eigen grenzen bewaakt en/of leert te bewaken en de grenzen van een ander respecteert. 
  • Dat je de intentie hebt je open te stellen voor jezelf en voor verbinding met de ander. 
  • Dat je bereid bent te zijn met alles wat je tegenkomt. En hier zelf verantwoordelijkheid voor neemt. 
  • Dat

*Je wordt naar de website van Thuiskomen in Jezelf gestuurd. Dit is de gezamenlijke website van Esther & Brian

Wat gaan we tijdens deze avond(en) doen?

In het programma hebben we verschillende transformatieve en tantrische oefeningen, methoden en technieken toegevoegd om jullie te leren om (weer) op een diepere laag met jezelf en daardoor ook met anderen te kunnen verbinden.

Denk onder andere aan meditatie, beweging, aanraking, ademwerk geef en ontvang oefeningen, oefeningen om je kundalini energie in beweging te brengen.

Het is goed om te weten dat je op beide avonden kan meedoen, omdat we op elke avond een ander programma zullen hanteren. 

Waar en wanneer?

Datum: dinsdagavond 10 okt & 14 nov.

Tijd: 19:30 – 22:00 uur

Inloop: 19:15 uur

Locatie: Centrum de Linde in Bilthoven

*Je wordt naar de website van Thuiskomen in Jezelf gestuurd. Dit is de gezamenlijke website van Esther & Brian