Lezing over een transformatieve reis van verslaving naar verbinding met het leven

- Geïnspireerd op het boek "Het had zomaar anders kunnen aflopen"

Samen met Brian van Leeuwen organiseren wij een event dat gaat over Bewustwording, Transformatie en Manifestatie. Brian neemt jullie mee in een transformatieve reis van verslaving naar verbinding met het leven, waarin hij deze drie bouwstenen voor expansie koppelt aan zijn eigen transformatieve reis. 
 
Jarenlang verdoofde Brian zichzelf met drank, drugs, festivals en relaties. Hij voelde zich zo onwijs eenzaam en niet begrepen. Dit resulteerde in extreem vluchtgedrag. Hij gaat er bijna aan onderdoor, maar door verschillende synchroniciteit op zijn levenspad weet hij toch een uitweg te vinden. Die uitweg biedt een transformerend, authentieker en vrijer leven. En daardoor vindt hij zijn weg terug naar leven in het licht. Maar hoe kom je uiteindelijk tot verandering? Hoe vind je je weg terug naar het licht?
boek cover het had zomaar anders kunnen aflopen
Één van Brian zijn doelen is om de lading van verslaving en trauma af te halen, omdat we er allemaal mee te maken hebben. We hebben dan wel niet allemaal te maken met drank, drugs of gokverslavingen, maar wat dacht je van eten, social media, hard werken en vasthouden aan negatieve gedachtepatronen? Wanneer je een middel van buitenaf gebruikt om iets in jezelf weg te stoppen (lees te willen verdoven) dan heb je al te maken met verdovingsgedrag. En dan maakt het niet uit of dat met drank, drugs, werk, sport, voeding, roken, social media of met gedachten is. 
 
Maar wat stop je dan weg? Wat wil je dan niet voelen? Waar komt de innerlijke onrust vandaan? Wat zijn de emoties die niet gevoeld mogen worden? En dan… Dan komen we bij traumatische ervaring uit. En vergis je niet… Net zoals bij verslaving hoeft dit niet per se “iets groots” te zijn, maar kan het al ontstaan uit bijvoorbeeld afwijzing uit de jongere jaren. 
 
Het helen van je trauma’s en het manifesteren van je toekomst is simpel en tegelijkertijd super complex. Het is een reis terug naar binnen. Maar waar start je dan? En hoe kom je tot blijvende verandering en groei?
 
Tijdens deze lezing gaan we hiermee de diepte in. We combineren trauma en verslaving met de drie bouwstenen Bewustwording, Transformatie en Manifestatie om tot verandering en groei te komen. Dit gaat in combinatie met de ervaringen uit Brian zijn leven en zijn eerste geschreven boek “Het had zomaar anders kunnen aflopen”.
 
In de maand juni geef ik deze lezing drie keer.
– Op donderdag 22 juni in Noordwijk (Zuid-Holland) – Meld je hier aan voor deze lezing
– Op zondag 25 juni in Froombosch (boven Groningen) – Meld je hier aan voor deze lezing
– Op woensdag 28 juni in Katlijk (Friesland) – Meld je hier aan voor deze lezing
 
Heel veel liefs en ik hoop je op één van deze data te zien. 
 
ps: Tijdens alle lezingen is het mogelijk het boek te kopen en/of te laten ondertekenen.