Word een Hemelreiziger member en creëer je eigen innerlijke paradijs

Ben je klaar om je eigen paradijs te creëren, jouw eigen Hemel op Aarde? Ben je klaar om je leven te transformeren? Wil je meer geluk, liefde en overvloed in je leven? Ben je toe aan een moeiteloosheid en het volgende van de universele flow/stroming? Dan is het Hemelreiziger membership iets voor jou.

In dit membership gedeelte leer je hoe je je eigen Hemel op Aarde kunt creëren. Met behulp van maandelijkse thema's, oefeningen, meditaties en community-ondersteuning ga je aan de slag met je innerlijke groei.

Wat gaat het Hemelreiziger membership jou brengen?

Veel mensen voelen zich niet gelukkig of vervuld in hun leven. Ze voelen zich gestrest, overweldigd of eenzaam. Ze willen graag meer uit het leven halen, maar weten niet hoe. Daarbij komt kijken dat in deze tijd steeds meer mensen zich vervreemd voelen van de wereld. Ze missen verbinding en zijn op zoek naar gelijkgestemden. Ze voelen dat ze klaar zijn voor de volgende stap, voor de nieuwe wereld, maar weten niet hoe ze die kunnen betreden. Daarbij komt ook nog eens kijken dat veel mensen toch nog antwoorden in de buitenwereld blijven zoeken, terwijl alle antwoorden in jouw binnenwereld zitten.

Het Hemelreiziger membership gaat jou de gewenste verandering geven. Het gaat er stapsgewijs voor zorgen dat jij steeds meer in jouw eigen Hemel op Aarde land, zodat je jezelf steeds meer thuis voelt in je eigen (energetische) lichaam. Je gaat aan de slag met je innerlijke groei op een leuke, enthousiaste en moeiteloze manier, waardoor het leven gemakkelijker transformeert.

In het Hemelreiziger Membership leer je hoe:

 • Je geluk en liefde vergroot
 • Stress en overweldiging vermindert
 • Meer verbinding met jezelf en anderen ervaart
 • Je dromen en doelen waarmaakt
 • Meer innerlijke vrede en rust creëert
 • Verandering brengt in het dagelijkse leven
 • Lage energie kan transformeren en om kan zetten in levensenergie
 • Kan bewegen vanuit de universele flow

En nog veel meer…

Het Hemelreiziger membership biedt je de volgende voordelen:

 • Maandelijkse thema’s die je helpen om je innerlijke groei te stimuleren
 • Oefeningen, meditaties en andere tools die je helpen om in actie te komen
 • Een community van gelijkgestemde mensen die je steunen en inspireren
 • Exclusieve korting op evementen

Ben jij klaar om jouw Hemel op Aarde te creëren?

Meld je dan hier aan als "hemelreiziger"

Waarom kiezen voor het Hemelreiziger membership?

Het hemelreiziger membership is een betaald membership dat je maandelijks vrijblijvend kan opzeggen. Je investeert hierin 14,95 per maand. Wanneer je ervoor kiest om per kwartaal te betalen dan ontvang je 11% korting. Kies je echter om per jaar te betalen, dan krijg je twee maanden gratis lidmaatschap. 

Je krijgt toegang vanaf de maand dat jij jezelf aanmeldt. Daarbij krijg je altijd toegang tot het thema “Creëer je eigen Hemel op Aarde” dus ook wanneer jij je in maart aanmeldt. 

De eerste twee weken van het hemelreiziger membership zijn altijd gratis, zodat je kan ervaren hoe dit voor jou is. Is het hemelreiziger membership niks voor jou? Dan kan je het membership binnen twee weken weer annuleren. Na de twee weken wordt het bedrag automatisch geïncasseerd. Vanaf dat moment is het lidmaatschap maandelijks opzegbaar.*

Verder krijg je als hemelreiziger elke maand toegang tot de allernieuwste video’s, meditaties, activaties, schrijf- en transformatie oefeningen. Waardoor verandering gegarandeerd is. Je krijgt toegang tot de community lounge voor alleen hemelreizigers en er zullen bijeenkomsten georganiseerd worden voor alleen hemelreizigers. Daarbij krijg je als hemelreiziger ook altijd 10% korting op events**.

 

*Wanneer je per kwartaal of per jaar betaald dan zal het lidmaatschap per kwartaal of per jaar opzegbaar zijn.

**Events die alleen door Brian van Leeuwen worden georganiseerd. Samenwerkingen met anderen vallen hier niet onder, mits de samenwerkende partij hier ook akkoord mee is.

Zijn er ook fysieke live community momenten?

Ja! Er zullen in 2024 speciaal live bijeenkomsten georganiseerd worden voor Hemelreizigers. Denk hierbij aan wandelingen en andere community bijeenkomsten. Daarbij wordt het ook mogelijk gemaakt om met andere community-leden te verbinden en af te spreken.

Ben jij klaar om je next level te gaan en jouw Hemel op Aarde te creëren?

Meld je dan nu aan voor het Hemelreiziger membership.

Hemelreiziger membership

Een membership van 14,95 per maand, maandelijks opzegbaar