Gratis webinar op woensdagavond 11 oktober 20:00

Thema: Het oogsten van Overvloed

"Ook al voelen we op een bepaalde laag dat we Overvloed verdienen. Daar kan het zo zijn dat we in het onderbewuste met programmeringen te maken hebben die Overvloed op afstand houden."

In dit webinar gaan we de vruchten plukken van al het werk dat we al gedaan hebben. We gaan ons verbinden met overvloed. We gaan ons afstemmen op overvloed. We gaan ons verbinden met alles wat overvloed betekent. Het is tijd om te oogsten! 

Velen onder ons vinden het soms een uitdaging om echt in Overvloed te gaan leven. Voor mij heel herkenbaar, omdat ik jaren in te korten heb geleefd. Daarbij had ik te maken met verschillende overtuigingen die ervoor zorgde dat ik geen Overvloed toe liet in mijn leven. Ik hield het onbewust op afstand. Simpelweg, omdat ik het mijzelf niet waard vond. Ook al voelen we op een bepaalde laag dat we Overvloed verdienen. Daar kan het zo zijn dat we in het onderbewuste met programmeringen te maken hebben die Overvloed op afstand houden.

Daarbij hebben veel mensen het idee dat Overvloed alleen met geld te maken heeft, maar ik kan je vertellen dat dit niet waar is. Overvloed is veel meer dan alleen geld. Geld is daar slechts een bijzaak in. Geld is het resultaat wat je automatisch ontvangt wanneer je ervoor kiest om het leven in alle facetten te omarmen.

Wanneer we praten over Overvloed dan hebben we het over rijke vriendschappen, over altijd genoeg hebben, over kunnen reizen, over liefde kunnen voelen, over een balans in geven en ontvangen, over de magie van het leven omarmen, over overal kansen en mogelijkheden zien, over geloven in jezelf en in de ander en natuurlijk over het toelaten van de financiële stroming.

Overvloed is een staat van zijn die je van binnen kunt bereiken en mag gaan omarmen. Overvloed is een shift in bewustzijn.

In dit webinar neem ik je mee een bewustzijn shift, waarin we je gaan afstemmen op de frequenties van overvloed en waarin we oud zeer, oude overtuigingen en oude pijn gaan opruimen wat tussen jou en het ervaren van Overvloed staat. 

Ben jij klaar om de stroming van Overvloed echt te gaan toelaten?

Je kan je nu gratis aanmelden voor deze avond via de knop hieronder*

*Tot het einde van dit jaar krijg je de replay ook opgestuurd via de e-mail. Vanaf januari 2024 is de replay alleen beschikbaar in de online community “Samen de Hemel op Aarde creëren”

Testimonials over eerdere webinars

Het was echt super super super fijn! Echt hele fijne zachte energie, en je begeleiding de opbouw. Echt was zo fijn om erbij te zijn. ❤️❤️ en wat een workshop voor inzichten kan geven en hoe fijn het nu was om met mijn voorouders te verbinden. Ik weet nog toen ik net begon, dat ik af en toe de voorouders helemaal zat was en nu voelde ik vanavond vooral heel veel liefde. En ook zo'n aha momentje dat ik dacht ik begrijp waarom ik jou op mijn moodboard heb staan. Het resoneert ❤️‍🔥💫😍
Milou
Nogmaals bedankt voor vanavond topper! Bijna onwerkelijk hoe het mijn ogen heeft doen openen door te ervaren wat spiritualiteit kan betekenen en doen voor je!Het zal mij voldoening geven in het leven! Ik zal enorm veel leren van het spirituele en al het moois wat het universum te bieden heeft aan mij als persoon. Ik zal mijn dankbaarheid uitspreken en loyaal blijven aan deze kracht. Al mijn kwetsbare kanten mogen er zijn omdat ik vertrouw op de juiste begeleiding in mijn reis. Alles vanuit liefde!
Ruben

Agenda gratis webinars 2023 

– woensdagavond 8 november 20:00 – een webinar over het transformeren van pijnstukken het creëren van de hemel op aarde.

– woensdagavond 20 december 20:00 – een webinar live uit Egypte over het verbinden met de energieën van Egyptische Goden en Godinnen.