Een Voorouderlijke reis vol heling

Een nieuwe locatie met een diepgaand programma op zaterdag 30 september 2023

Na het succes van de twee dagworkshop nemen Esther en Brian je opnieuw mee in een voorouderlijke reis. De hele dag zal namelijk in het teken staan van de verbinding helen tussen jou en jouw voorouder. Wat onze voorouders hebben meegemaakt tijdens hun leven heeft een direct effect op het leven dat wij leven. Het wordt doorgegeven van generatie op generatie. De mooie eigenschappen, maar “helaas” ook de minder mooie eigenschappen. En dan hebben we het voornamelijk over de zaken waar “niet over gesproken” wordt.

Deze onafgeronde zaken gaan regelrecht naar het nageslacht toe, totdat het doorleeft wordt. Het doorleven van specifieke gebeurtenissen in het leven van de voorouder heeft een positief effect op jouw eigen leven, maar ook op die van de voorouder. Daarom is het zo onwijs waardevol om voorouderlijke relaties te herstellen en te helen.

Groepssessie voorouderlijk werk - heel de verbinding met een voorouder

Werken met de voorouders

Deze dag gaan we aan de slag met jou en een specifieke voorouder. We willen je vragen om een overleden voorouder mee te nemen waar je mee gaat “werken” deze dag. Een vader, een moeder, een opa, een oma of misschien zelfs een overgroot opa of overgroot oma. Als je een voorouder hebt gekozen dan neem je vijf vragen mee die je van deze voorouder zou willen weten. Denk bijvoorbeeld aan:

– Zou je mij willen vertellen waarom de band tussen jou en mijn moeder nooit goed is geweest?

– Zou je mij willen vertellen waarom je ineens zo plotseling bent gestorven?

– Zou je mij willen vertellen waarom je ervoor hebt gekozen om dement te worden?

– Zou je mij willen vertellen wat er in de tweede wereldoorlog is gebeurd waar niet over gesproken is?

– Zou je mij willen vertellen waarom je altijd zo gesloten bent geweest richting mij?

 

Door middel van verschillende oefeningen en methoden in combinatie met bovenstaande verkregen informatie gaan we de verbinding met de betreffende voorouder openen, in beweging zetten en helen.

Hoe gaan we werken met de voorouders?

– We beginnen met een openingsmeditatie en gezamenlijk openen we het voorouderlijk veld. 

– Er wordt ruimte gemaakt om te delen over de voorouder die je hebt meegenomen.

– Groepsprotocollen om de energie tussen jou en de voorouder te helen. Dit wordt ook wel een transformatie protocol genoemd met gesproken intentie.

– Een diepgaande sjamanistische reis met quantum jumping waarin we verbinden met de voorouder en samen een helingsavontuur aangaan.

– Een regressie oefening waarin we in de energie van de voorouder gaan staan en in gesprek gaan met de voorouder door middel van vraagstelling.

– Een ademsessie waarin je jezelf en de voorouder vrij gaat ademen.

voorouderlijk werk workshop op hodenpijl

Voorbereidend werk

– Een week voor de workshop willen we je vragen om iets van deze voorouder bij je te dragen tot de dag van de workshop zelf. Dit kan een foto zijn, een ketting, maar het mag bijvoorbeeld ook de naam van hem/haar op een mooi gemaakt papiertje.

 

Bovenstaande zorgt ervoor dat je van tevoren het energetisch veld tussen jou en de voorouder al in beweging gaat zetten.

– Een week van tevoren krijg je een activatie toegestuurd die je thuis kan luisteren om het veld met de voorouder(s) te openen.

Waar & Wanneer

Locatie: Centrum de Linde in Bilthoven

Datum: 30 september 2023

Tijd: 10:00 – 17:00

Aanvang: 09:45

Prijs: 177,-

Lunch: Inclusief lichte lunch.