Ga mee op de Transformeer Jezelf Retraite in Oostenrijk
"Kom thuis in je eigen natuur"

Welkom bij onze "Transformeer Jezelf Retraite," een onvergetelijke week waarin je diep in jezelf duikt te midden van de prachtige Oostenrijkse natuur. Ontdek de helende kracht van de omgeving terwijl je een reis maakt in jouw innerlijk landschap.

Datum: zondag 19 mei 2024 t/m zaterdag 25 mei 2024

Ervaar de Magie van Transformatie in de Oostenrijkse Natuur!

Een retraite voor persoonlijke groei, ontwikkeling, verbinding en bewustwording

Tijdens deze volle week ga je transformatief de diepte in met jezelf. Het programma dat we hebben gecreëerd is volledig gericht om jou thuis te laten komen in jezelf. Wat dat betekent? Dat betekent dat jij je aan het einde van de week meer gelukkig, vrijer, liefdevol, open, authentiek en vredevol voelt.  

De prachtige omgeving van Döllach zorgt er al voor dat jouw eigen proces in gang wordt gezet. Wat er automatisch al voor zorgt dat je in diepere lagen van jezelf terecht gaat komen. Een gedeelte van deze retraite, zo een vijftig procent, zal buiten plaatsvinden. We gaan de samenwerking aan met Moeder Natuur waar we verschillende krachtplekken gaan bezoeken. Op deze prachtige krachtplekken ga jij onder andere ademwerk ervaren, emoties loslaten en nog veel meer. Het andere gedeelte van week vindt plaats in een werkruimte, waar we ook het innerlijke werk induiken. 

Alles staat deze week in het teken van persoonlijke groei, ontwikkeling, verbinding en bewustwording. En deze week onderga je met een groep gelijkgestemden. Mensen, die net zoals jij, klaar zijn om zichzelf te transformeren. De kracht van een groep zorgt ervoor dat je gemakkelijker jouw persoonlijke proces induikt.

Laat ons je meenemen in het programma…

Dit is het retraite programma gedurende de week

We beginnen elke dag gezamenlijk met een meditatie die aansluit bij het thema van de dag, gevolgd door ontbijt, ochtendprogramma, lunch, middagprogramma, diner en avondprogramma.  

Het programma wordt dus deels gehouden in ons schitterende verblijf en deels in een fijn ruimte in het authentieke dorp. Natuurlijk zullen we ook buiten genieten van de prachtige natuur van Oostenrijk. Daarnaast is er vrije tijd die je naar eigen wens kunt invullen. Wat ook bijdraagt aan het integratieproces.

Zondagavond – Welkom en Introductie: 
De aankomst is vanaf 17:00 uur. En om 19:00 uur zullen we starten met een gezamenlijk diner waarbij we kennis kunnen maken met elkaar. In het avondprogramma zullen we meer vertellen over de invulling van de week en verder met elkaar verbinden. 

Maandag – Thema: Landen en Ademwerk: 
Op maandag nemen we bewust de tijd om volledig in ons lichaam te landen. We laten het denken los, schakelen af van werk, drukte en stress, en creëren samen een veilige bedding om onze processen te verwelkomen. Natuurlijk trekken we ook de natuur in voor een wandeling in het adembenemende Gradental. 

Gradental biedt een unieke gelegenheid om jezelf onder te dompelen in de grootsheid van de natuur, frisse lucht in te ademen en tegelijkertijd te genieten van een serene rust. Het is een betoverende plek waar alle elementen samenkomen, waardoor het de ideale setting is om de verbinding met je innerlijke zelf te verdiepen, weer meer in je lijf te landen en helemaal in het NU aan te komen. 

Dinsdag – Thema: Transformatie en Ademwerk: 
Op dinsdag gaan we de diepte in. We schudden je wakker op alle lagen. Welke blokkades zitten er nog in jou die je levensstroom belemmeren? Waar mag bewustzijn op komen, wat mag er nog doorvoeld worden, en wat mag er getransformeerd worden zodat je weer vrij kunt ademen en je levensenergie kan stromen. 

We gaan naar Allas am Glocknerblick op 2100 meter hoogte waar we genieten van het adembenemende uitzicht over het gehele dal en op de hoogste berg van Oostenrijk. Deze plek, die aanvoelt als de weide van Heidi, is een ideale omgeving voor ademwerk en meditatie. Adem hier op deze hoogte de puurheid van het leven in, laat het je zintuigen prikkelen en ervaar de kracht van transformatie op een werkelijk betoverende locatie.

Woensdag – Thema: Regressie (Voorouders): 
Op deze betekenisvolle woensdag richten we ons op de thema’s die spelen in jouw familielijn en de impact daarvan op jouw leven. In een sharing, meditatie en activatie, in de Zirknitz grot verbinden we ons met onze voorouders. Vervolgens gaan we tijdens een groepsregressie nog dieper de geschiedenis in, met als doel heling en het versterken van de banden binnen jouw familielijn. Zo herstellen we de connectie met de unieke talenten die we hebben geërfd van onze voorouders.

De Zirknitz grot is gevormd door water dat door een spleet in de berg stroomde, waardoor deze bijzondere plek ontstond, als een baarmoeder van Moeder Aarde. De grot nodigt uit tot samenzijn, het delen van verhalen en het loslaten van oude pijn. Deze plek plaatst alles in perspectief, met een indrukwekkende rotsenwand die aantoont dat met de tijd alles kan veranderen en niets permanent is.

Donderdag – Thema: Oude Ik, Nieuwe Ik:
De focus van deze dag ligt op het loslaten van de oude ik en het volledig omarmen van je nieuwe ik, waarbij je nieuwe ik staat voor jouw authentieke zelf en je essentie. 

De Gartlwasserfall nodigt je uit om een stem te geven aan de oude ik, alles wat nog geuit mag worden te uiten en los te laten wat mag worden losgelaten. Hier neem je afscheid van wat oude beperkende  patronen en overtuigingen en maak je ruimte voor jouw authentieke stemgeluid. 

Vervolgens dompelen we ons onder in een overgangsritueel naar je nieuwe ik, verbonden met de natuur, jouw ware essentie, en jouw volledig potentieel. 

Het Zirknitztal is een uitgestrekt dal, zo mooi als een sprookje; je waant je hier volledig in Lord of the Rings. De rotsachtige natuur wordt afgewisseld met weelderig groen, glooiende heuvels en scherpe bergen. Na een wandeling van een half uur bereik je de Kegelsee. Hier dompelen we ons onder in een overgangsritueel naar je nieuwe ik, verbonden met jouw natuur, jouw ware essentie en jouw volledig potentieel.  

Woorden schieten tekort om te beschrijven wat je ervaart op deze plek. De ijle lucht, de natuur, het water, de grootsheid – alles doet je beseffen hoe puur het leven kan zijn.  

Vrijdag – Levensenergie en Magie: 
Na het loslaten van de oude ik en je in je volledige potentieel gestapt bent, is het op vrijdag tijd om je levensenergie nog meer te laten stromen. Leer hoe je jouw levensenergie in kunt zetten om nog meer de magie in jouw leven te ervaren. 

En waar anders kunnen we de magie in onszelf beter ervaren dan in het betoverende Elfjesbos van Natura Mystica? 

Zoals de naam al doet vermoeden, is dit een magische plek waar je het idee hebt dat elfjes elk moment tevoorschijn kunnen komen. Het voelt alsof je op wolken loopt. Op deze plek komen alle elementen samen. Als je nog enige twijfel had over hoe groots het leven is en dat de schepping van de natuur pure magie is, zal deze twijfel hier volledig verdwijnen. Wandel langs de rivier met je gedachten op de achtergrond, verwonder jezelf in stilte, en ervaar de betovering van deze unieke plek. 
 
We sluiten deze dag af met een feestelijk diner. 

Zaterdag – Weer naar huis:

Op zaterdag kun je als je wilt nog genieten van een gezamenlijk ontbijt. Daarna is het tijd om te vertrekken en je magie thuis in je leven te gaan integreren.

Transformeer jezelf te midden van de Oostenrijkse natuur. Reserveer nu jouw plek voor deze onvergetelijke retraite!

Meld je dan hier aan voor deze transformatieve week

Over het verblijf en de kamers

De kamers zijn verdeeld over twee prachtige locaties in het Oostenrijkse Döllach. De huizen zijn gerenoveerd en gemoderniseerd zodat je kunt genieten van de luxe en het comfort, terwijl je nog steeds de fijne Oostenrijkse sfeer ervaart. Zie de foto’s hieronder voor een sfeerimpressie. 

Vind je het fijn je alleen terug te kunnen trekken, dan kies je voor een tweepersoonskamer voor jezelf. Alle kamers hebben namelijk een tweepersoonsbed.

Misschien kom je met je partner, vriend of vriendin. Dan kun je een kamer delen. Of we zoeken een maatje voor je om je kamer te delen, na de aanmeldingen.

Er zijn 9 kamers beschikbaar, dus de groepsgrootte zal tussen de 9 en 18 personen uitkomen.  
 
Ben jij klaar voor de Magie van Transformatie in de Oostenrijkse Natuur?! 

Investering voor deze week

  • Een tweepersoonskamer met tweepersoonsbed voor jezelf bedraagt 1688,- inclusief btw
  • Een tweepersoonskamer met een tweepersoonsbed die je met een ander deelt bedraagt 1444,- inclusief. Ideaal, wanneer je samen met een vriend(in) of partner komt.
  • Een tweepersoonskamer met een twee eenpersoonsbedden bedraagt 1444,- inclusief btw. Deze kamer deel je met een kamergenoot. (let op: er zijn maar twee eenpersoonsbedden beschikbaar)
 
Het is mogelijk om in verschillende maandelijkse termijnen te betalen. Je kunt ervoor kiezen om het bedrag in maximaal 4 maandelijkse termijnen te betalen, waar het totaalbedrag binnen is, voordat de retraite begint.
 

Prijzen inclusief:

❥ 6 nachten in een prachtige kamer. (alleen of gedeeld)

❥ Een all-inclusief weekprogramma

❥ Ontbijt, lunch en diner, gezond en met liefde bereid!

❥ Feestelijk diner op de laatste avond

❥ Water en thee

❥ Compleet gerenoveerde Oostenrijkse onderkomens

❥ De magie van de prachtige Oostenrijkse natuur

Prijzen exclusief:

Vervoer naar Oostenrijk. 

Het vervoer naar Oostenrijk

We hebben echter wel de mogelijkheden voor je uitgewerkt. Waarin er verschillende opties zijn.

Optie 1:

Rijd alleen of samen naar Döllach. Tijdens de autoreis naar Oostenrijk begint de magie al. Gemiddelde reisduur is 12 uur vanaf Utrecht.

Optie 2:

Ga met de trein vanaf Amsterdam Centraal naar Mallnitz Obervellach. Je wordt daar door één van ons opgehaald. Een 2e klas treinticket is verkrijgbaar vanaf 74,90 vanaf Amsterdam Centraal. De reis duurt gemiddeld 12u en 40 minuten. 

Let op: wanneer je met de trein komt, reis dan op zaterdag op zaterdag 18 mei en niet op zondag 19 mei, want dan mis je de opening.

We adviseren deze trein te pakken.

Optie 3:

Ga met het vliegtuig. We adviseren de vlucht van zondagochtend 19 mei om 07:00 vanaf Schiphol naar Klagenfurt. Je hebt hier een overstap in Wenen. Je vliegt met de maatschappij Austrian. Bekijk hier de vlucht mogelijkheden bij cheaptickets.

Vervolgens pak je vanaf het vliegveld van Klagenfurt Hbf de trein naar Mallnitz Obervellach. Deze treinreis duurt gemiddeld dan nog een kleine 1u en 18 minuten. Daar word je opgehaald door één van ons met de auto.

Het is mogelijk om een dag eerder te komen

Wanneer je een dag eerder in Oostenrijk aankomt. Dan is het mogelijk om bij ons al te overnachten. Hiervoor vragen we een vergoeding van 55,- euro. Er is dan nog geen programma en we serveren dan ook nog geen eten. Je hebt echter wel volledige toegang tot de kamers en de accommodatie. 

Ben jij er klaar voor om deze week transformatief met jezelf de diepte in te gaan, terwijl je thuiskomst in jezelf en de Oostenrijkse natuur?

Meld je dan hieronder aan voor deze retraite

Over de retraitebegeleiders deze week

Je wordt deze week transformatief begeleid door Brian van Leeuwen en Esther Geskus. Marloes Deen zal deze week je host zijn en zij zal ook zorgen voor alle fantastische maaltijden.

Wil je eerst kennismaken met ons?

Plan dan hier een kennismakingsgesprek in. Vermeld in het aanvraagformulier alsjeblieft dat het op om deze retraiteweek gaat.