Ontdekken en Beschermen van Je Eigen Energie

Deze training is ontworpen om je te begeleiden bij het verkennen en begrijpen van je eigen energie, en je te voorzien van praktische tools om gedurende de dag dichter bij jezelf te blijven.

Waarom zou je deze workshop volgen?

Individuele Begeleiding

Persoonlijke aandacht voor jouw unieke energiebehoeften.

Diepgaande Ervaring

Intensieve training voor een grondige zelfverkenning.

Direct Toepasbare Tools

Praktische methoden voor directe verandering.

Holistische Benadering

Volledige integratie van mentale, emotionele, fysieke en spirituele aspecten.

Stel je voor....

een wereld waarin jij volledig in harmonie bent met jouw eigen energie, waarin jij de kracht hebt om jezelf te leiden te midden van de drukte van het dagelijks leven. Dit is geen droom, maar een reis die wij samen kunnen maken.

Tijdens deze dag zul je je onderdompelen in de wereld van meditatie, visualisatie en energiewerk. Samen zullen we de subtiele taal van energie leren lezen en interpreteren, zodat jij beter kunt begrijpen wat er om je heen en binnenin jou gebeurt. Je zult praktische tools krijgen om je energieveld te versterken en te beschermen, zodat je jezelf kunt omhullen in een aura van positiviteit en kracht.

Deze training gaat verder dan alleen technieken en oefeningen. Het gaat over het cultiveren van een dieper begrip van jezelf en het vinden van een diepe verbinding met jouw eigen kern. Durf jezelf te omarmen. Durf je energie te ontdekken. Durf jezelf te zijn.

Anne - Floor
Read More
Wat doe je het opleiden toch knap en mooi, made for you! Ontzettend dankbaar dat ik dit werk van je mag leren.

Wat gaan we doen tijdens deze training?

We beginnen de dag met meditatie, een krachtig instrument om je te helpen je geest te kalmeren en verbinding te maken met je innerlijke zelf.

Ontdek de kracht van visualisatie om je energie te sturen en je doelen helder te maken. Leer hoe je visualisatie kunt gebruiken om jezelf te versterken en je energieveld te versterken.

Verken de subtiele signalen van energie om je heen. Leer hoe je de energie van anderen kunt waarnemen en interpreteren, zodat je bewust kunt reageren op verschillende situaties.

Ontwikkel vaardigheden om je eigen energieveld te versterken en te beschermen. Leer technieken om een positieve energie omgeving om je heen te creëren, zodat je gedurende de dag in balans blijft.

Ontdek strategieën om je eigen energie te bewaken en te beheren, zelfs te midden van uitdagende omstandigheden. Leer hoe je grenzen kunt stellen en je energie kunt behouden.

Leer hoe je gecentreerd kunt blijven in je eigen kern, zelfs wanneer de wereld om je heen hectisch is. Ontwikkel veerkracht en stabiliteit in je energie, zodat je optimaal kunt functioneren.

brianvanleeuwen.com - mystery school intensive traject

Leer omgaan met de energie van anderen

Deze training richt zich niet alleen op het begrijpen en beheren van je eigen energie, maar ook op het effectief omgaan met de energieën van anderen. We bieden praktische technieken en inzichten om je bewust te maken van de verschillende energieën waarmee je in contact komt, en hoe je hierop kunt reageren zonder je eigen energie te verliezen. 

Of het nu gaat om het hanteren van negatieve energieën, het behouden van je eigen grenzen of het omarmen van positieve interacties, onze training biedt begeleiding om je veerkrachtig en in balans te houden, zelfs te midden van diverse energievelden.

Training - Ontdekken en Beschermen van Je Eigen Energie

Maximaal 8 personen
150
110,- Ex btw
  • Je leer je energie te bewaken
  • Je leert veld lezen en zetten
  • Datum: 18 mei 2024​
  • Tijd: 10:00  –  17:00​ (inclusief lunch) 
  • Locatie: TS Health Experience Centre in Garderen