Welkom bij een nieuwe editie van... SYTYCA
- Een Transformatief Adem Event

SYTYCA komt naar Deventer!

Op zaterdagmiddag 8 juni is onze volgende editie en die vindt tot ons enthousiasme plaats op werkelijk een prachtige A-locatie, namelijk in de Lebuinuskerk in Deventer.

We gaan ons weer verbinden met Great Spirit om jullie gloeinetjes door jullie transformatieprocessen heen te begeleiden. En omdat het op een middag is, kunnen we het programma ietwat uitbreiden. Dat betekent dat we nu meer de ruimte nemen om te landen, te verbinden en te openen en dat we ook uitgebreider de tijd nemen voor het uitreizen. Waardoor we jullie nog meer met de magie van muziek kunnen verwonderen.

We gaan een nieuw Spirit Protocol creëren en een vernieuwde transformatieve ademreis in het veld zetten. We gaan er weer voor zorgen dat deze middag voor jou onvergetelijk wordt.

Ken je ons team nog niet?

Wij combineren transformatie, adem, verbinding en beweging waardoor jij op de meest veilige manier oude energetische ballast los kan laten en nieuwe krachtige en authentieke energie toe kan laten. We zetten deze combinatie in om:

De magie van transformatie en ademwerk tijdens So You Think You Can...ADEM

Het SYTYCA Team

Net zoals altijd zullen wij (Marleen, Brian en Esther) dit niet alleen doen. Wij hebben het geluk dat we telkens weer ondersteund worden door een team van professionele spaceholders. Afhankelijk van de groepsgrootte bewegen we mee met het aantal spaceholders, omdat wij het super belangrijk vinden dat iedereen veilig en diep zijn of haar proces in kan duiken. Daarom hebben we een altijd een team die jou kan supporten en dragen in jouw innerlijke proces.

Natuurlijk worden we ook weer ondersteund door de muzikale klanken van Rogier Stolk. Deze held komt met al zijn instrumenten ons weer door de avond heen begeleiden.

We zullen werken met Spirit Protocollen, drums en andere instrumenten en natuurlijk met ademtechnieken, zodat jij helemaal kunt zakken in je lijf en je veilig kunt voelen om overtollige ballast los te laten.

Hoe ga je om met emoties die zich aandienen?

Los van het energetische team dat je tijdens de SYTYCA events ondersteunt, zul je de kracht ontdekken dat ook jij jezelf kunt dragen. Vaak is ons geleerd dat we weg moeten gaan van gedachten, emoties en vervelende prikkels, maar tijdens SYTYCA events word je ondersteund om zelf hier doorheen te gaan. Hoe bekrachtigend is dat? Betekent dit dat je het alleen moet doen? Nee, natuurlijk niet! Er is altijd een spaceholder in de buurt die je kan helpen door je proces heen met een hand op je schouder, een bemoedigende affirmatie of wat er dan ook in dat moment nodig is. Je mag namelijk ervaren dat je het wel zelf, maar zeker niet alleen hoeft te doen!

Je zult ook ontdekken dat je deze middag ruimte gaat maken voor nieuwe bekrachtigende energieën in je energetisch systeem, nadat je eerder oude ballast hebt losgelaten. En wie weet hoef je deze middag helemaal niks los te laten, maar mag je alleen maar nieuwe verfrissende energie toelaten… Who knows what ADEM can do!

Met elkaar creëren we een krachtig energieveld waarin wij ons laten leiden door licht en liefde. Als deelnemer ben je er helemaal voor jezelf en tegelijk maak je onderdeel uit van het grote geheel en de veilige ruimte die wij voor jou creëren.

Aan het einde van de middag ga je lichter en weer met nieuwe levensenergie en ruimte naar huis! Plus je neemt een onvergetelijke ervaring mee, ook niet geheel onbelangrijk.

SYTYCA Transformatie Event

Tickets en info
119
88,- Inclusief btw
 • Je neemt zelf mee:
 • matje en evt schapenvacht
 • kleedje(s) om onder te zitten/liggen
 • (meditatie)kussen
 • flesje water
 • Kom met een vriend(in) en bespaar
 • voor mensen met minder budget is er een budgetprijs

Special Guest Wendy Neuzerling

Wendy’s reis als resonantie frequentie artiest naar een nieuw paradigma opent een wereld waar visie, instrumenten, stem, en het innerlijke landschap samenkomen in een transformatieve symfonie.
 
Als visionair ziet zij de kracht van klank en muziek niet alleen als een medium van entertainment, maar als een fundamenteel instrument voor persoonlijke en collectieve transformatie.
 
Haar benadering van muziek gaat verder dan het traditionele, het verkent hoe frequenties resoneren met ons diepste zelf.
 
Hoe ze ons kunnen helpen af te stemmen op ons eigen unieke lied, en hoe dit proces ons kan transformeren. Wendy gelooft dat iedereen een eigen lied heeft, een unieke resonantie die, wanneer ontdekt en tot uiting gebracht, de kracht heeft om niet alleen het individu te helen en te transformeren, maar ook een positieve invloed te hebben op de gemeenschap en de wereld.
 
Met haar stem en instrumenten creëert zij een ruimte waarbinnen mensen deze innerlijke landschappen kunnen verkennen, hun eigen resonantie frequenties kunnen vinden en leren hoe deze expressie een bron van kracht en transformatie kan zijn. Het is een reis naar zelfontdekking, waarbij de stem niet alleen als een fysiek instrument wordt gezien, maar als een poort naar het innerlijke Zelf.

Ontmoet het team van Spaceholders

SYTYCA Transformatie Event

Tickets en info
119
99,- Inclusief btw
 • Je neemt zelf mee:
 • matje en evt schapenvacht
 • kleedje(s) om onder te zitten/liggen
 • (meditatie)kussen
 • flesje water
 • Kom met een vriend(in) en bespaar