Voorouderlijk Werk - Regressie & Reïncarnatie

Het opschonen van de Voorouderlijke lijnen

Therapeutische sessies m.b.t. vorige incarnaties, het werken met de voorouders, helen van voorouderlijk trauma en familie karma

Regressie & Reïncarnatie is een breed begrip. Hoe ik dit het beste onder woorden kan brengen in het geval van jouw proces? Ik werk met de voorouderlijke lijnen en met jouw vorige incarnaties. Daarin incarneer je altijd in een familiesysteem, zo ook in dit leven. En in dat familiesysteem zitten papa en mama, opa’s en oma’s, broers en zussen, overgroot opa’s en overgroot oma’s, tantes, ooms, nichten en neven.

Opa’s en oma’s hebben vaak de tweede wereldoorlog meegemaakt, overgroot opa’s en oma’s (meestal) de eerste wereldoorlog. Daarin zit ook de invloed van de kerk verweefd. Veel trauma rond die tijd. Ook op het gebied van misbruik, miskramen en andere (gewelddadige) taferelen. Daarbij is er een grote kans dat we zelf ook een rol hebben gespeeld in die tijd, of dat nou als dader of slachtoffer is.

Nu is het zo dat het trauma (de pijn en het verdriet) van de voorouders wordt doorgegeven van generatie op generatie (tot wel 7 generaties zeggen de Native Americans). Dat betekent (in)direct dat we rond kunnen lopen met de klachten van opa, het verdriet van oma, het misbruik van ome Jan of de niet verwerkte miskraam van mama. Wellicht kun je je voorstellen wat voor effect dat kan hebben op je dagelijkse leven? Wat onze voorouders hebben meegemaakt heeft een (in)direct effect op ons dagelijkse handelen, hoe we ons voelen, wat we denken. Dat doet wat met je.

"Welke wonden draag jij uit het verleden?"

Voorouderlijk Werk, regressie & reïncarnatie

"Trauma wordt doorgegeven van generatie op generatie"

Een leven in de gaskamer bijvoorbeeld kan dit leven zorgen voor ademproblemen, een wurging kan zorgen voor een beklemmend gevoel, een kogel door je hoofd kan zorgen voor een hersentumor, je broertje in een concentratiekamp verliezen kan ervoor zorgen dat je hem dit leven in de baarmoeder verliest. Zodat je herinnert wordt aan het trauma en het kan doorleven, zodat het geheeld kan worden. De verbanden zijn fenomenaal, alles staat met elkaar in verbinding.

Het doorleven van deze gebeurtenissen in andere levens of die van de betreffende voorouder brengt direct heling in jouw leven en die van jouw voorouder(s). met als gevolg ruimte, opluchting, ontspanning en verlichting. Weer adem kunnen halen. De energie kan weer stromen.

In de sessie werk ik als heler, sjamaan, therapeut. Geef het een naam. De naam is voor mij niet zo belangrijk. Ik ben er om jou zo goed mogelijk door het proces heen te begeleiden. En om jou een veilige en liefdevolle bedding te garanderen. Dat is vooral voor mij belangrijk. Om vervolgens vanuit deze bedding het trauma op te sporen, zodat het doorvoelt kan worden, doorleeft kan worden en het kan oplossen. Vaak gaat dat vrij eenvoudig, omdat de voorouders zelf ook gehoord willen worden.

Daarbij kijk ik naar waar jij tegenaan loopt in het leven, zijn er vastzittende patronen, oude programma’s die draaien, heb jezelf trauma opgelopen, wat voor woorden gebruik je en wat zeg je eigenlijk echt.

Om meer inzicht te krijgen vraag ik je om een hulpvraag mee te nemen plus je geboortedatum met mij te delen, zodat ik ook door middel van numerologie je levenspad, talent, karma, zielentrilling en doel kan uitrekenen.

Ben jij je bewust van wat er in jouw familiesysteem zich heeft afgespeeld?