VOLGEBOEKT - Reclaim Your Divine Power (Summer One-day-retreat)

Kom terug in verbinding met je Goddelijke Kracht op zondag 20 augustus 2023

Hoe vaak hebben we in het leven wel niet onze kracht weggegeven aan anderen? Wat mij betreft is dat vanaf nu klaar. Ik zie te vaak dat mensen zichzelf wegcijferen tegenover anderen. Misschien herken je het wel. Je voelt je onwijs krachtig in je statement, maar op het moment dat je met iemand in gesprek gaat dan verdwijnt de kracht en voel je je ineens onzeker. Of misschien herken je het volgende wel… Je voelt dat er een verborgen kracht in je ligt opgeslagen, maar je loopt de hele dag moe en terneergeslagen rond. Je weet dat er meer in je opgeslagen ligt dan dat er op dit moment uitkomt.

Dus stel je eens voor dat dit zou veranderen. Dat je ineens wakker wordt en je de gehele dag krachtig voelt om al je dagelijkse taken af te ronden. Dat je ineens de kracht voelt om je eigen droomleven vorm te geven. Dat je ineens de kracht voelt om voor jezelf te gaan staan. Dat je ineens krachtig in je schoenen blijft staan en bij je eigen statement kan blijven wanneer je in discussie raakt. Dat je ineens de kracht ervaart om dingen eindelijk eens te veranderen in je leven. Hoe zou dat voor je zijn?

Dit zijn slechts enkele dingen die je na het retreat zou kunnen gaan ervaren.

Foto door Maaike Ronhaar

Wat gaat dit retreat je allemaal opleveren?

Ik zeg hierboven zou kunnen ervaren, omdat ik ervan uit ga dat dit altijd afhankelijk is van je intentie die je in het veld zet deze dag. Geen zorgen. Wanneer je nog geen duidelijke intentie hebt dan formuleren we die samen tijdens de ochtend van het one-day-retreat. De energie volgt namelijk altijd de intentie. Het is als een energetische pijl die je op je doel afschiet. Het enige wat je daarna nog hoeft te doen is het doel binnenhalen.

Ik geloof heilig dat onze intenties realiteit worden wanneer we die koppelen aan onze innerlijke kracht. En die kracht, die Goddelijke Kracht, gaan we op diepere lagen in je wakker maken. Zodat jij weer gaat herinneren wie en wat je in essentie bent. Een Goddelijk Wezen met dezelfde krachten als het Goddelijke. Want…

Als alles één is. En dat is één is God, het Universum, Boeddhanatuur, Spirit of welke naam je er ook aan wilt geven.. En jij bent onderdeel van dat alles. Jij bent er één mee. Dan betekent dat toch dat jij hetzelfde bent als dat alles? En als dat alles bestaat uit onder andere continue expansiekracht, Goddelijke liefde en Compassie dan betekent dat toch dat jij dat ook belichaamt? Je bent het immers.. Ik geloof in ieder geval van wel.

Mijn intentie voor dit one-day-retreat is om jou weer in verbinding te brengen met je Goddelijke Kracht, wat daartussen staat te transformeren en door middel van activaties deze kracht weer te integreren.

Krachtige energieoverdracht tijdens het retreat

Er gaat ook een intense energieoverdracht plaatsvinden deze dag. Ik merk dat er op dit moment zeer krachtige lichtwezens door mij heen werken die deze dag met jullie willen werken. En dat er heel veel licht en kracht gaat doorkomen. 

En als we het over innerlijke kracht hebben met bovenstaande als voorbeeld. Een jaar geleden had ik mij onzeker gevoeld en hier alles van gevonden om dit zo uit te spreken. Nu voel ik dat dit waarheid voor mij is en dat ik sta voor wie ik ben. En staan voor wie je bent… Dat heeft natuurlijk ook weer met je Goddelijke Kracht erkennen te maken.

Samenvattend, wat gaat dit retreat je opleveren, afhankelijk van je intentie:

 • Een energieoverdracht van kracht
 • Herverbinding met je Goddelijke Essentie en Power
 • Heling van oude programma’s, overtuigingen en conditioneringen
 • Een diepere gecentreerdheid in je innerlijke kracht
 • Meer vertrouwen en overgave in het dagelijkse leven
 • Een gevoel van thuiskomen in jezelf
 • Het wakker maken van gouden herinneringen in je DNA
 • Staan voor wie je bent en wil zijn
 • Een grotere manifestatiekracht
 • Een clearing van je energetische systeem

Opbouw van het one-day-retreat:

 • Welkom heten en landen
 • Verbindings,- en krachtoefeningen, eerst alleen, daarna in duo’s
 • Transformatieve Protocollen op heling van de innerlijke kracht 
 • Power Light Breathwork sessie
 • Activatie processen van de Goddelijke Kracht
 • Integratie methoden toepassen
 • Sharing en afronding

Locatie foto's van de werkruimte bij retreat centrum Het Ware Noorden in Voorthuizen

Waarom een one-day-retreat over kracht ?

Ik geloof dat wij allemaal onderdeel zijn van het Goddelijke en dat we daarom ook dezelfde krachten belichamen als het Goddelijke. Daarnaast geloof ik dat we dit de afgelopen tweeduizend jaar steeds meer zijn kwijtgeraakt. Dat we dit zijn kwijtgeraakt door invloeden van buitenaf, waaronder de verkettering en de vele oorlogen die er zijn gevoerd rondom het geloof. Door al deze invloeden hebben ze het oorspronkelijke Goddelijke proberen te vernietigen. Ze hebben geprobeerd het Goddelijke als iets buiten ons te plaatsen, zodat we in afscheiding zouden komen. En op veel lagen is dat gelukt, maar niet in onze kern. Het is ze gelukt om allerlei programma’s, conditioneringen en overtuigingen in ons systeem te plaatsen, maar ze hebben ons niet kunnen lossnijden van onze ware kern. Van onze Goddelijke Kern. 

Het is onderdeel van mijn missie om mensen weer te doen herinneren wie en wat ze zijn, zodat eenieder op zijn/haar beurt weer het licht kan verspreiden. Dat mensen loskomen van beperktheden en onzuiverheden in het energetische systeem. Daarvoor is het nodig dat wij de verbinding met onze Goddelijke Kracht herstellen, zodat we de moed hebben om ons pad verder te bewandelen. Zodat we zien dat we onschendbaar zijn en alles in ons leven in dienst van het licht kunnen manifesteren. Om uiteindelijk de transitie te maken naar de nieuwe aarde.

Om uiteindelijk de hemel op aarde in onszelf te creëren, want ook dat ligt niet buiten onszelf. Het zit in ons. Alles zit in ons. En die kracht… Die gaan we herclaimen.

Dus ben je klaar met je terneergeslagen voelen en voel je dat het tijd is om kracht terug te pakken?

Kom dan naar Reclaim Your Divine Power:

Waar? Het Ware Noorden in Voorthuizen

Wanneer? zondag 20 augustus

Tijd: 10:00 t/m 18:00

Aanvang: 9:45

Investering: 177,-

Teacher & Facilitator: Brian van Leeuwen

Ondersteuning & Spaceholder: Rein Steinkühler

Inclusief lichte, maar krachtgevende lunch en koffie, thee & snacks tussendoor.