Leer helen en verbinden met het innerlijke kind

Deze dag is speciaal ontworpen om je diepgaand te begeleiden bij het verkennen, begrijpen en helen van je innerlijk kind.

Waarom zou je deze workshop volgen?

Individuele Begeleiding

Persoonlijke aandacht voor jouw unieke energiebehoeften.

Diepgaande Ervaring

Intensieve training voor een grondige zelfverkenning.

Direct Toepasbare Tools

Praktische methoden voor directe verandering.

Holistische Benadering

Volledige integratie van mentale, emotionele, fysieke en spirituele aspecten.

Welkom bij deze training die gaat over “het leren helen en verbinden het innerlijke kind”.

 Deze dag is speciaal ontworpen om je diepgaand te begeleiden bij het verkennen, begrijpen en helen van je innerlijk kind. Zodat er verbinding ontstaat tussen de Volwassen IK en het Innerlijke Kind. Je krijgt praktische tools om een duurzame en diepere verbinding met jezelf te cultiveren, en leert hoe je deze technieken ook kunt toepassen bij anderen.

Stel je voor: een leven waarin je steeds meer in contact staat met je innerlijk kind, waarin je de kracht hebt om oude wonden te helen en je emotionele welzijn te bevorderen. Dit is niet onmogelijk, maar moeiteloos te realiseren wanneer je de juiste tools in huis hebt. 

Tijdens deze dag zul je je volledig onderdompelen in de wereld van zelfontdekking, innerlijke dialoog en helingstechnieken. Samen leren we luisteren naar en communiceren met je innerlijk kind, zodat jij beter kunt begrijpen wat er binnenin jou gebeurt en hoe je oude patronen kunt doorbreken. Je zult praktische tools krijgen om emotionele wonden te helen en een veilige, liefdevolle ruimte voor je innerlijk kind te creëren.

Maar deze training gaat verder dan alleen persoonlijke heling. Door de oefeningen zelf te ervaren, leer je ook hoe je dit kan inzetten voor het werken met de innerlijke kinddelen van anderen. Door deze vaardigheden te ontwikkelen, kun je anderen ondersteunen bij hun eigen reis naar heelheid en zelfliefde.

We gaan ons bewegen van angst naar Liefde, zodat het innerlijke kind weer vrij kan bewegen, dansen en spelen. 

Wat anderen zeggen over deze trainingsdagen

Frank
Read More
Heel bijzonder. Veel waardevolle inzichten gekregen!
Nick
Read More
Was zeker een bijzondere ervaring. Meer geleerd dan ik had verwacht!
Myra
Read More
Ik vond het een hele fijne, mooie en inspirerende dag. Dankjewel hiervoor!
Previous
Next

Wat gaan we doen tijdens deze training?

We beginnen de dag met meditatie, een krachtig instrument om je geest te kalmeren en verbinding te maken met je innerlijke zelf. Leer technieken om je te gronden en je innerlijk kind te ontmoeten.

Ontdek de kracht van visualisatie om een veilige ruimte voor je innerlijk kind te creëren en oude wonden te helen. Leer hoe je visualisatie kunt gebruiken om jezelf en je innerlijk kind te versterken.

Verken de subtiele signalen en boodschappen van je innerlijk kind. Leer hoe je in gesprek kunt gaan met je innerlijk kind om diepere inzichten en heling te bevorderen.

Ontwikkel vaardigheden om liefdevol en compassievol naar jezelf en je innerlijk kind te kijken. Leer technieken om zelfcompassie te vergroten en oude zelfkritiek los te laten.

Ontdek strategieën om emotionele wonden te helen en gezonde emotionele grenzen te stellen. Leer hoe je je innerlijk kind kunt ondersteunen bij het verwerken van oude pijn en trauma.

Leer hoe je de technieken die je op jezelf toepast, ook kunt gebruiken om anderen te helpen hun innerlijke kind te helen. Ontwikkel vaardigheden om anderen te begeleiden bij hun emotionele heling en groei.

Leer hoe je gecentreerd kunt blijven in je eigen kern, zelfs wanneer oude wonden worden aangeraakt. Ontwikkel veerkracht en stabiliteit in je emotionele wereld, zodat je optimaal kunt functioneren.

De Kracht van Werken met je Innerlijk Kind

Deze training biedt niet alleen praktische handvatten en begeleiding om je innerlijk kind te begrijpen en te helen, maar ook om deze waardevolle vaardigheden met anderen te delen. Het is geen workshop, maar een intensieve training die je ondersteunt bij het integreren van deze vaardigheden in je dagelijks leven en in je werk met anderen.

Het werken met je innerlijk kind is een krachtige methode omdat het je helpt om diepgewortelde emoties en ervaringen uit je jeugd aan te pakken en te transformeren. Door deze aspecten van jezelf te begrijpen en te helen, kun je emotionele blokkades opheffen, zelfliefde en acceptatie cultiveren, en een diepere verbinding met jezelf en anderen ontwikkelen. Deze training stelt je in staat om deze transformatieve technieken niet alleen voor je eigen groei te gebruiken, maar ook om anderen te begeleiden in hun helingsproces, waardoor je een positieve impact op zowel je eigen leven als dat van anderen kunt hebben.

Training - Leer helen en verbinden met het innerlijke kind

Maximaal 8 personen
88,- Ex btw
  • Leer transformatie technieken voor het innerlijke kind
  • Kom in een diepere verbinding met het innerlijk kind
  • Datum: 22 juni 2024​
  • Tijd: 10:00  –  17:00​ (inclusief lunch) 
  • Locatie: TS Health Experience Centre in Garderen