Energetische banden opschonen in vijf stappen

Misschien herken je het wel. Je komt net bij die vervelende oom vandaan en je voelt je helemaal leeg getrokken. Leeggezogen. Moe. Klaar. Je wil het liefst naar bed.

Dit komt door de energetische uitwisseling. Zonder dat we het door hebben zijn we de hele dag energetisch met elkaar aan het uitwisselen. Dat gebeurt op liefde en hoge trilling, maar ook op basis van angst.

En nou is het zo dat we in ons leven te maken hebben gekregen met verschillende personen. Personen waar we waarschijnlijk ook wel intiem mee zijn geweest. Niet met allemaal, maar met een gedeelte ervan. En we hebben ook gebeurtenissen en ervaringen meegemaakt die misschien niet zo prettig zijn geweest.

En wat gebeurt er dan? Er wordt een energetische haak in je systeem gezet.

Dat gebeurt niet altijd, maar dat is wel gebeurt met de personen, gebeurtenissen en ervaringen waar jij een slecht gevoel bij hebt.

En dan is het zo dat jij op dat moment nog energetisch verbonden bent met deze persoon, gebeurtenis of ervaring. Met als direct resultaat dat er energie van je wordt weggeëbd. Het wordt van je weggenomen. In het geval van de oom word je dan leeg getrokken.

Wat daarbij dus kan helpen is om al die energetische banden op te schonen en jezelf vrij te maken, zodat jij puur in je authentieke ik-kracht kan gaan staan. Krachtig. Creatief. Liefdevol. Mooi als het prachtige wezen dat je bent.

Daarvoor heb ik deze energetische banden opschonen in vijf stappen opgenomen. 

Wat je krijgt in dit pakket is het volgende:

– Een meditatie gericht op het transformeren van de banden.

– Een PDF met een transformatieprotocol, uitleg over het transformeren van de banden en een bijbehorende opdracht.

– Een ingesproken transformatie protocol om de energetische banden te transformeren.

– Een activatie gericht op het in je eigen kracht gaan staan, vrijkomen en de energetische banden op een nog diepere laag opschonen.

– Een integratie video met tips, tricks en hoe nu verder.

Energetische banden opschonen in vijf stappen

Ik bied het pakket nu voor slechts 45,- aan, terwijl het volgens testers van het programma minimaal 100,- euro waard is. Waarom? Omdat ik vind dat het voor iedereen toegankelijk is en mag blijven.

Daarom krijg je ook nog eens levenslang toegang! Je krijgt dit pakket na betaling gewoon van mij toegestuurd, zodat je er altijd bij kan wanneer je het nodig hebt.