Organiseer jij een inspirerende lezing of een dag met workshops?

Transformatieve & Interactieve LezingenIk sta met liefde voor je klaar voor met een transformatieve, op maat gemaakte, lezing. Ik spreek vanuit mijn hart en Ziel met een persoonlijke, inspirerende en hoopgevende boodschap. Het publiek reist mee in mijn verhaal van verslaving naar een leven waarin het geloof in mijn ware zelf een enorme transformatie betekende.

Ik geloof dat iedereen kan veranderen. Het maakt niet uit waar je nu staat in je leven. Verandering is mogelijk. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is vandaag een nieuwe stap te zetten, want elke nieuwe stap is een stap van verandering.

Daarnaast geloof ik dat wij alles in het leven kunnen manifesteren wanneer we afgestemd zijn op de wensen en verlangens van onze Ziel.

Neem hier contact op voor de mogelijkheden
 

Terug naar de Verbinding met wie wij in essentie Zijn

Terug naar verbinding, vrijheid en authenticiteit is de rode draad in mijn leven. We mogen weer gaan herinneren wie wij in essentie zijn. Wij zijn Goddelijke wezens gemaakt vanuit de bron die ons allemaal met elkaar verbindt. En die bron heeft dezelfde expansiekracht als jij. Waarom? Omdat jij diezelfde bron bent.

Door mijn achtergrond van jarenlang mijzelf verdoven wat gepaard ging met een leven in angst, belichaam ik nu ervaring en kennis hoe je je leven kunt veranderen van angst naar een leven in liefde. Zodat je de verbinding met jezelf weer kunt herstellen en daardoor ook de verbinding met de aarde en de mensen om je heen.

Ik neem mijn publiek graag mee in een boodschap van verandering, zodat ze geïnspireerd naar huis gaan. Met hoop en vertrouwen op een mooiere wereld.

Benieuwd naar wat voor lezing ik voor jou kan neerzetten? Mail mij dan door op de button hieronder te klikken. Dan neem ik contact met je op!


Ik wil graag dat je contact met mij opneemt

Wat is er allemaal mogelijk?

Een interactieve lezing, een transformatieve reis, een boeklezing: alles is mogelijk. Dit kan ik op alle verschillende locaties doen. Van scholen tot en met festivals en events.
Met liefde spreek ik over mijn eigen reis van verslaving terug naar de verbinding met mijzelf en het leven. Het is een reis vol magie, ontdekking, bewustzijn en het steeds meer durven over te geven aan het leven. Mijn verhaal brengt een boodschap van hoop, inspiratie, liefde en manifestatiekracht.

Meer informatie en contact

Wil je graag samenwerken met mij en weten wat de mogelijkheden zijn? Neem contact op via [email protected]. Ik maak graag verbinding met je om te kijken wat de mogelijkheden zijn.


Neem hier contact met mij op

Terug naar de Verbinding met wie wij in essentie Zijn

Terug naar verbinding, vrijheid en authenticiteit is de rode draad in mijn leven. We mogen weer gaan herinneren wie wij in essentie zijn. Wij zijn Goddelijke wezens gemaakt vanuit de bron die ons allemaal met elkaar verbindt. En die bron heeft dezelfde expansiekracht als jij. Waarom? Omdat jij diezelfde bron bent.

Door mijn achtergrond van jarenlang mijzelf verdoven wat gepaard ging met een leven in angst, belichaam ik nu ervaring en kennis hoe je je leven kunt veranderen van angst naar een leven in liefde. Zodat je de verbinding met jezelf weer kunt herstellen en daardoor ook de verbinding met de aarde en de mensen om je heen.

Ik neem mijn publiek graag mee in een boodschap van verandering, zodat ze geïnspireerd naar huis gaan. Met hoop en vertrouwen op een mooiere wereld.

Brian van Leeuwen als spreker huren

Benieuwd naar wat voor lezing ik voor jou kan neerzetten? Mail mij dan door op de button hieronder te klikken. Dan neem ik contact met je op!


Ik wil graag dat je contact met mij opneemt

Wat is er allemaal mogelijk?

Een interactieve lezing, een transformatieve reis, een boeklezing: alles is mogelijk. Dit kan ik op alle verschillende locaties doen. Van scholen tot en met festivals en events.
Met liefde spreek ik over mijn eigen reis van verslaving terug naar de verbinding met mijzelf en het leven. Het is een reis vol magie, ontdekking, bewustzijn en het steeds meer durven over te geven aan het leven. Mijn verhaal brengt een boodschap van hoop, inspiratie, liefde en manifestatiekracht.

Meer informatie en contact

Wil je graag samenwerken met mij en weten wat de mogelijkheden zijn? Neem contact op via [email protected]. Ik maak graag verbinding met je om te kijken wat de mogelijkheden zijn.


Neem hier contact met mij op