Het Mystery School 1:1 Intensive Traject

In dit traject ga jij in twaalf weken tijd een intensief en diepgaand transformatieproces met jezelf aan

Wat is het Mystery School Intensive Traject?

Het Mystery School Intensive Traject is een variant op het oorspronkelijke Mystery School Traject. Het Mystery School Intensive Traject heeft een tijdsduur van twaalf weken. In deze twaalf weken ligt de focus op heling. In deze twaalf weken zien we elkaar maar liefst acht keer. Dat betekent dat we elkaar om de anderhalve week zien voor een diepgaande sessie.

Elke sessie is er volledig op gericht om jou meer in je eigen authentieke kracht te zetten. Daarin beweeg ik volledig mee met hetgeen wat er op dat moment in jouw leven speelt.

Het grote verschil met het oorspronkelijke 10 maanden Mystery School Traject is dat de intensive variant voor een grote shift in een korte periode zorgt. Het is een deep dive die voor opschudding zorgt, waardoor jij jezelf in een stroomversnelling gaat neerzetten. 

We gaan samen een intense, diepgaande en helende reis maken. Waarin we telkens weer verbinden met de intenties, wensen en verlangens van je Ziel.

De Mystery School trajecten gaan volledig over wat er door jou heen gemanifesteerd wilt worden. Met andere woorden.. Je gaat jezelf afstemmen op jouw authentieke  potentieel.

Dat zal gaan door middel van een combinatie van heling, het ontwikkelen van je heldere gaven en het afstemmen op jouw potentie in dit leven. Door jezelf van binnen steeds meer op te schonen, laagje voor laagje, krijg je steeds meer helderheid en inzicht in wat je hier in het leven te doen hebt.

Het is belangrijk om er zo open mogelijk in te gaan, omdat we met onze (beperkte) mind niet altijd kunnen bevatten wat ons volste potentieel is. Dat betekent dus dat we jouw eigen energie volgen en echt gaan kijken wat er voor jou mag ontstaan. Zowel op het gebied van (trauma) heling als het realiseren van je dromen.

Daarbij werken we met intentie, omdat de energie altijd de intentie volgt. Ik vertrouw in dit traject volledig op jouw eigen wijsheid en daar zal ik sturing in geven. Ik stem mij daar volledig op af, zodat jij in alle veiligheid en warmte het proces kan aangaan.

Ben jij klaar voor een intensieve groeispurt? Ben jij klaar voor verandering?

Wil je net als Shadine in een korte periode een prachtige groei door maken?

Het traject duurt twaalf weken waarin we elkaar acht keer zien. Dat betekent dat we elkaar ongeveer om de anderhalve week zien. Het is een intensief traject wat zal zorgen voor (veel) verandering in je leven. Daar mag je bewustzijn op hebben. Het vraagt toewijding van je, maar ik kan je beloven dat dit het waard is. 

Daarbij is dit traject uitermate geschikt wanneer je voelt dat je 1) in een periode van verandering zit, 2) op een kantelpunt in je leven staat en een duw in de rug nodig hebt, 3) op korte termijn een (grote) groei wilt doormaken en 4) het leven je simpelweg uitnodigt om in overgave te gaan.

Tussen de sessies door krijg je oefeningen mee die bijdragen aan het integreren van de heling tijdens de sessies. 

Tijdens de sessies werk ik met verschillen methoden om jou te begeleiden in je proces. Denk hierbij aan regressie & reïncarnatie methoden, voorouderlijk werk, ademwerk, gesproken intentie protocollen en andere intuïtieve gaven en vraagstellingen.

Mystery School intensive traject
Wat een deep dive! In een korte periode een intensief persoonlijk ontwikkelingstraject. Brian is als geen ander in staat om met zijn kennis en ervaring dit proces op alle lagen te begeleiden; onderzoekend, compassievol, reflecterend en met humor. Heel blij en dankbaar wat hij hierin voor mij heeft betekend.

Het traject heeft mij gebracht:
-In een veilige setting kunnen herkennen en omarmen van je schaduwkanten;
-Herkennen van je triggers en je een andere keuzes bieden;
-Doorbreken van bestaande patronen;
-Verbinding met een groter veld (voorouders, de bron, balans tussen het mannelijke en het vrouwelijke);
-Ingrediënten geven om te kunnen manifesteren; de hemel op aarde neerzetten;
-Een ervaren om weer thuis te komen in jezelf en dit verankeren.

Vanaf begin tot het eind is het een bijzondere reis geweest. In een zeer korte tijd heeft het traject een blijvende verandering tot stand gebracht, hetgeen nog steeds doorwerkt.
Shadine van Dijck
Coach en loopbaanbegeleider
brianvanleeuwen.com - mystery school intensive traject

Je gaat je afstemmen op heling, waardoor je gemakkelijker verder kan op je pad

Het doel van het het traject is heling en daarbij jezelf afstemmen op je levenspad. Dat laatste zal vanzelf gaan wanneer je besluit de reis naar binnen te maken, omdat je automatisch dichterbij jezelf komt als je jezelf gaat helen. Wat bedoel ik met heling? Met heling bedoel ik dat we gaan kijken waar er blokkades in je energetische lichaam en in je energetische veld zitten. En hoe dit effect heeft op je dagelijkse leven. Waar stroomt het nog niet in het leven? Met welke thema’s/uitdagingen loop je rond? En hoe kunnen we ervoor zorgen dat daar weer de energie gaat stromen. 

Ik geloof dat Spirit/Het Universum overvloedig en continu expanderend is. En omdat jij onderdeel bent van Spirit/Het Universum, ben jij dat ook. Ik ga je hierin begeleiden dat weer te herinneren. Zodat het leven voor je gaat werken en de innerlijke alchemie ontwaakt. 

Wanneer we op bovenstaande afstemmen zorgt dit ervoor dat jouw energetische trilling zichzelf gaat transformeren naar een trilling van groei, heling, overvloed en expansie. Ik ga je ondersteunen om in vertrouwen en in overgave te zakken. 

Met als resultaat dat jouw transformatie processen meer moeiteloos gaan. Waardoor jouw levenspad ook moeiteloos wordt. Moeiteloos bewegen is één van mijn kernwaarde. Net zoals het herinneren dat wij alles al zijn en tegelijkertijd niets. Het klinkt cliché, maar alles is mogelijk wanneer jij je afstemt op je authentieke dromen, wensen en verlangens.

Wat gaan we dan doen in het Mystery School Intensive Traject?

 We beginnen met een dagdeel. In dit dagdeel stemmen we ons af op het traject. We zetten intenties en we plaatsen de energetische kadering. In het tweede gedeelte van het eerste dagdeel gaan we gelijk aan het werk. Dat betekent een diepgaande sessie. In alle diepgaande sessies werk ik met de informatie die jij mij geeft. Daarom is het ook belangrijk om de vragen uit het reflectieverslag te blijven beantwoorden, zodat ik je proces kan monitoren. 

Door de informatie die jij mij geeft kan ik zien waar de triggers zitten. Op basis van deze informatie en triggers kan je het volgende verwachten:

  1. We gaan de regressie in. Dat betekent terug in de tijd en onderzoek doen in andere levens.
  2. We gaan aan de slag me het Voorouderlijk werk. Wat hebben mijn voorouders meegemaakt en wat voor effect heeft dat op mijn leven?
  3. We gebruiken ademwerk. Wanneer het lichaam goed vast zit dan zal ik ademmethoden uitnodigen.
  4. Er zijn meditatie en activatie technieken. Om jezelf steeds meer afstemmen op je authentieke binnenwereld om vervolgens vanuit daar te bewegen.
  5.  We werken met de symbolieken van het leven. Het mannelijke, het vrouwelijke, het licht, het donker, de God, de Godin etc. in ons.

Inhoud van het Intensive Traject:

 -Zes losse 1-op-1 sessies van 1:45 uur bij mij thuis in de praktijkruimte in Voorthuizen.

-Twee dagdelen van 4 uur (we beginnen en eindigen met een dagdeel).

-Na elke sessie een reflectieverslag schrijven en opsturen (je krijgt een format met vragen).

-Mogelijkheid tot Whatsapp of Signal verkeer (24/7)

-Inclusief online training “Meesterschap in Verandering” en andere online producten/diensten.

-Je komt in een mastermind en inspiratie groep met de andere Mystery School deelnemers. Toegang levenslang met elke drie maanden een samenkomst voor alle Mystery School deelnemers.

-Tussen de sessies door krijg je huiswerk (deze zal ik grotendeels op maat zelf creëren en waar nodig ook speciaal voor jou opnemen. Denk aan meditaties, activaties, affirmaties.)

Investering: 3000,- exclusief btw totaal. Betaling mogelijk in maximaal drie termijnen

In deze prijs zitten de sessies verwerkt, de dagdelen, de overdracht van kennis, het dragen en veldhouden voor je gedurende het traject en het bij keuze creëren van oefeningen en methoden die jou kunnen ondersteunen. Daarbij ben ik ook je eerlijke spiegel en klankbord tijdens het traject. 

Ben jij klaar voor deze shift in je leven? Plan hieronder dan vrijblijvend een kennismakingsgesprek in