SAMEN DE HEMEL OP AARDE CREËREN
DOOR BEWUSTWORDING, TRANSFORMATIE EN MANIFESTATIE
Ontdek, Groei en Creëer
Het had zomaar anders kunnen aflopen …is het verhaal van een jongen die zichzelf compleet kwijtraakte in feesten, drank, drugs, relaties, werk, vrienden en vriendinnen.

In zijn jeugd zit Brian vast in patronen van afwijzing, manipulatie en ruziemaken. Het is moeilijk voor hem om zich met andere mensen te verbinden en hij heeft veel last van jaloezie.

Op latere leeftijd ontdekt hij dat feesten, drank en drugs een goede uitweg voor zijn emoties zijn. Dan is hij ook nog eens de sociale en enthousiaste Brian. Maar hoelang kan hij zijn pijn op deze manier verdoven en blijven presteren?

Een periode van tien lange jaren, waarin hij steeds verder wegglijdt volgt. Brian raakt steeds meer de verbinding met zijn omgeving en vooral met zichzelf kwijt.

Als hij zich onder invloed bijna doodrijdt, schrikt hij wakker. Hij moet anders gaan leven, maar hoe? Online hoort hij in een video van Michael Pilarczyk dat je naar Terra Nova in Frankrijk moet gaan als je een levensveranderende ervaring wilt. Brian grijpt deze strohalm direct aan. Maar zal het hem lukken zijn leven om te gooien?

Het had zomaar anders kunnen aflopen is een boeiend en aangrijpend boek over een jongeman, waarvan niemand weet hoe eenzaam en afgewezen hij zich eigenlijk voelt. Met dit indrukwekkende verhaal laat Brian zien hoe je de zin van het leven terug kunt vinden, zelfs wanneer je jezelf helemaal bent kwijtgeraakt.


Ontdek hier wat ik voor jou nog meer kan betekenen
Mystery School Traject
Trainingen
Events
Retreats
Online/free content
Word een meester in verandering aanbrengen

Ben jij klaar om je leven te veranderen, om te gaan transformeren en je mooiste leven te gaan leven? Start hier jouw eigen persoonlijke transformatiereis

In deze persoonlijke transformatiereis leer je hoe je door middel van éénentwintig geheimen (transformatiemethoden) geluk kunt integreren in je huidige en dagelijks leven. Het leert je om de mind weer als krachtig instrument te laten samenwerken met het gevoel en de intuïtie. Het resultaat is een puurder en geëxpandeerd bewustzijnsniveau. Het geeft je houvast en diverse methoden die je dagelijks en in verschillende situaties kunt inzetten.

De geheimen uit deze online training creëren een stroom van groei die continuïteit waarborgt. De online training geeft je de kennis en de benodigde tools om alles in je leven te kunnen transformeren en manifesteren, maar het vraagt ook commitment van je. Commitment om de methoden en oefeningen te blijven gebruiken met als doel geluk te integreren in het dagelijkse leven en meer vanuit het hart te gaan leven, zodat je jouw mooiste authentieke ik kan gaan creëren.

 
"Ben jij klaar om je leven te veranderen, om te gaan transformeren en je mooiste leven te gaan leven?"
Echte Mensen, Echte Verhalen
Dit is wat mensen over mijn diensten vertellen/ervaren
 • Testimonial Sandra
  Als Brian zijn commitment geeft, aan een persoon of aan een project, dan kun je er blindelings op vertrouwen dat hij er 100% energie in steekt. Hij is niet alleen enorm ondernemend en nieuwsgierig, hij maakt ook bewuste afwegingen. Voelt vanuit zijn essentie of het hem past of niet. En waarom wel of niet. Brian houdt zijn blik en focus zo zuiver mogelijk, voedt zich volgens de wetten van zijn natuur en leeft zoveel mogelijk in overeenstemming met zijn hart. Het kan dan ook niet anders dan dat hij zijn missie hoort en volgt. In welke richting dan ook. Met zijn humor als eerste stuurman volgt hij het kompas van zijn ziel. Oude ziel met beide benen in dit leven op de grond.
  Sandra Baaijens
  Papiliones
 • Jo Suijkerbuijk
  Brian is een alleskunner wat betreft lichtwerk. Hij is jong en de passie om een ander te begeleiden en zichzelf op te tillen is enorm. Dat omdat hij zelf enorm krachtig is, beschermend en niet terughoudend is om zijn kracht te delen. Zijn talenten zijn bijzonder veelzijdig. Hij is een onderzoeker en vergaart op dit moment van zijn leven veel wijsheid en technieken. Kom je onder zijn vleugels zal je je meteen thuis voelen, zijn energie is bijzonder liefdevol wijs krachtig en voortvarend.Grote man. Groot in zijn zachte zijn.
  Jo Suijkerbuijk
  Spiritueel Centrum Rucphen
 • Ariëtte love loeffen
  What you see is what you get.Wat ik met name zo heerlijk ontwapenend én krachtig vind aan Brian is dat hij er geen behoefte aan lijkt te hebben zich beter voor te doen dan hij zich voelt. Open. Neemt geen blad voor de mond als het om zijn eigen processen gaat. Stelt zich in de sessies en bijeenkomsten die ik faciliteer nieuwsgierig en leergierig op. Transparant. Eerlijk. Authentiek. Dat onderscheidt hem. Met name onder mannen is dit nog schaars. Dat maakt hem tevens geloofwaardig. Hierin zit zijn Kracht. Geen opsmuk. Waardoor anderen zich in hem kunnen herkennen en de uitnodiging voelen ook simpelweg te Zijn zoals ze zijn...zonder sluiers, maar gewoon echt. Ware innerlijke parels kunnen juist daardoor herkend en gekend worden.Brian = pure levenslust belichaamd. Een man met een missie! En die missie is het Leven voluit te leven. Met veel gelach. Én inclusief de tranen. Want ook dat zijn pareltjes, zo beseft hij in al zijn wijsheid.
  Ariëtte Love Loeffen
  HeartSoulutions
 

Het Mystery Manifestation School Traject?

Dit traject gaat volledig over wat er door jou heen gemanifesteerd mag gaan worden, waarin we ons volledig gaan afstemmen op de wensen en verlangens van jouw Ziel. Dat zal altijd gaan door middel van een combinatie van heling en het ontwikkelen van je heldere gaven. Door jezelf van binnen steeds meer op te schonen, laagje voor laagje, krijg je steeds meer helderheid en inzicht in wat je hier op aarde te doen hebt.

Het is mooi en belangrijk om er zo open mogelijk in te gaan, omdat we met onze mind niet kunnen bevatten wat de werkelijke verlangens van de Ziel zijn. Dat betekent dus dat we jouw energie volgen en echt gaan kijken wat er door jou heen mag komen.

Daarbij werken we veel met intentie, omdat de energie altijd de intentie volgt. Ik vertrouw in dit traject volledig op jouw Zielenintenties. En daar stem ik mij volledig op af, zodat jij in alle veiligheid en warmte het proces kan aangaan.

Het is een reis om de wonderen van het leven weer toe te laten, omdat hoe we het leven ervaren volledig te koppelen is aan hoe we ons van binnen voelen. Dit is een reis om de magie van het leven weer te omarmen, om jezelf af te stemmen op je innerlijke stem/begeleiding (die we allemaal hebben), om jezelf weer te verbinden met je eigen Goddelijkheid en te leven vanuit je Hart.

Wil je dit traject aan gaan? Maak dan een belafspraak of plan een zoomcall met mij door op onderstaande button te klikken


Ik wil de mysteries van mijn Ziel ontdekken

6 april 2024

Ik zocht afleiding na afleiding

Nog geen uur later zat ik met mijn neus in de poeder, was ik een sigaret aan het roken, stond er drank op tafel en vulde […]
1 april 2024

Wat hou ik toch onwijs veel van jou

Liefje en liefje zijn vandaag officeel drie jaar samen. Wat hou ik toch onwijs veel van jou en onze liefde Elke dag voel ik weer zo […]
31 maart 2024

Commentaar op de holistische werkwijze

Misschien herken je het wel… mensen die wat van je vinden. Die commentaar hebben op je werkwijze, op je achtergrond, dat je in het “alternatieve” circuit […]
30 maart 2024

Er hangt verandering in de lucht

Er hangt verandering in de lucht en ik kan het voelen… De laatste anderhalve week gebeurt er iets. Na onze verhuizing en een drukke periode kwam […]
1 maart 2024

Mijn leven stroomt weer door mij heen

Bij de eerste sessie zie ik mezelf nog binnenkomen, gespannen en niet wetende wat er zou gebeuren… Het ontdekken van het Mysterie van de ziel triggerde […]
27 februari 2024

De zon schijnt weer

Een jaar geleden was ze een schim van zichzelf. Depressie had haar in haar greep en ze kon geen lichtpuntje meer zien. De dagen waren grijs, […]